Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MIRAbella84

MOŻLIWE ZAJŚCIE W CIĄŻĘ???????????????

Polecane posty

Gość MIRAbella84

od pół roku stosuję antykoncepcję hormonalną w postaci krążka dopochwowego. stosuję go zgodnie z instrukcją, nie biorę antybiotków. A jednak od jakiegoś czasu jestem senna, czasem pobolewa mnie lewa strona podbrzusza, wczoraj było mi niedobrze wieczorem i jeszcze jedno...jak wkładam tam palec żeby sprawdzić czy krążek jest na swoim miejscu to czuję, że pochwa jest jakby rozpulchniona. Myślicie , że mogę być w ciąży? dodam, że krwawienia z odstawienia mam zawsze regularnie (ale to sztuczne krwawienie) i mąż nigdy nie kończy w środku....

najprawdopodobniej to jakieś zapalenie jest kobieto a nie ciąża,więc jak najszybciej powinnaś pójść do lekarza

Gość MIRAbella84
ale od zapalenia senność? no nie wiem....strasznie się boję....mam nadzieję, że to może przez pogodę (parno jest i tak burzowo) chce mi się spać. jak będę w ciąży to chyba się zastrzelę :( )

Gość orsayy
ja mam wkładkę mirena i zawsze mąż używał gumek i też nigdy we mnie nie kończył, a nie nmam @ i wszystkie objawy jak w ciązy (w ciąży już byłam więc wiem jakie są objawy) nie wiem czy to z nerwów, bo ciąża byłaby w tym przypadku cudem, ale odnosząc to do siebie i do ciebie to niestety nie ma 100% pewności i może zdaryć się taki pech, choć jest to teoretycznie mało prawdopodobne. ja idę w przyszłym tyg. do lekarza jeśli nadal u mnie nic się nie wyjaśni.

Gość MIRAbella84
orsayyy tu akurat mogę ci pomóc. przed drugą ciążą miałam wkładkę mirena przez 5 lat. u mnie okres zanikł praktycznie przy jej stosowaniu. czasem miałam lekkie plamienie. lekarz mówił, że tak może się zdarzyć. i bolały mnie piersi zwłaszca przez pierwsze pół roku.teraz też chcę założyć mirenę tylko zbieram kasę. póki co stosuję wkładki dopochwowe moim zdaniem nie jesteś w ciąży! to niemożliwe!!! chyba cud musiasłby się zdarzyć.