Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cassie90

Szukam Przyjaciólki

Polecane posty

Gość Cassie90

Witam ponownie w związku z tym iż mój ukochany wyjechał chciałaby znalezc jakąś przyjaciólke z która mogłabym spędzić czas , pośmiać się powariować...wyżalić porozmawiac wyskoczyc na zakupy bardzo brakuje mi takiej osoby. Na większości moich "przyjaciólek" sie zawiodłam;/ co tez bardzo przeżyłam. Cały swój czas spedzałam z chłopakiem. Teraz chciałabym miec kogos równie bliskiego jak on tylko w sensie przyjazni. Nie wiem czy to mi się tutaj uda ale chce chociaż spróbowac, z natury jestem bardzo towarzyska i lubiana łatwo nawiązuje kontakt tylko wiekszośc osób które poznawałam okazały sie fałszywe .jestem z okolic opola. pozdrawiam MAGDA moj adres e mail magdaleenka2409@wp.pl

Gość Cassie90
dokladnie Lewin Brzeski

Ja też mieszkałam w okolicach Opola, ale nie powiem jaka miejscowość, bo to forum jest pełne debili.Sorki

Gość Cassie90
no wiem domysliłam sie dlatego podałam meila i przez niego chciałam sie narazie skontaktować ja nie jestem z Lewina tak tylko napisałam;)

Tylko pytanie czy ja mogę Tobie zaufać jeśli napisze do ciebie z mojego meila? Nie chciałabym potem niespodzianek z chamskimi meilami od dziwnych ludzi.A już się naczytałam co tutaj się wyprawia na kafe z czyimiś danymi.

Gość madalenkaaaaaaaaa
a ile masz lat?

Gość Cassie90
20 wiosenek sobie juz licze

Gość madalenkaaaaaaaaa
NO RACJA MLODZIUTKA JA CZUJE SE TEZ MLODZIUTKO ALE NEIDAWNO SKOŃCZYLAM 30 WIOSENEK :-)

Gość madalenkaaaaaaaaa
tak wlasnie myslalam ze 90 w niku to twój rocznik

Gość Cassie90
Ja jestem poważnym człowiekiem w sensie ze takie rzeczy mnie nie bawią możesz mi zaufać. Ale to juz bedzie Twój wybór co zrobisz. To co napisałam jest szczere i chciałam juz dawno to zrobić tylko nie miałam odwagi.

Gość Cassie90
młodziutka nie zanczy głupiutka :) I coś o życiu wiem. Mam bardzo o dobra koleżanke w wieku 37 lat prawie w wieku mojej mamy która niestety wyjechała do anglii czasem piszemy ze sobą.

Gość Cassie90
chodzi mi o to ze jesli jestem mloda to nie znaczy ze dziecinna z doswiadczenia wiem ze strasze kobiety bardziej doświadczone przez zycie uważaja ze mlode dziewczyny sa puste i nic nie wiedza o zyciu. No moze nie kazde:)