Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moznatakzrobic

znalazlam w gazecie ogloszenie o prace

Polecane posty

Gość moznatakzrobic

szczerze mowiac nie wiem czy taka praca by mnie interesowala i nie wiem czy wypada dzwonic i pytac o szczegoly skoro raczej nie chce isc na rozmowe. zadzwonie a gosciu mi powie ze aby sie dowiedziec wiecej mam przyjsc na rozmowe i co wtedy odpowiedziec?

Gość moznatakzrobic

Gość agatas28
czy ty jestes normalna??

przecież teraz to przed każdą praca jest rozmowa, myślisz,że ktoś cię w ciemno przyjmie..? a nawet jak cię nie będzie interesowała to warto poćwiczyć rozmowy żeby mieć już jakieś doświadczenie jak będziesz szła na rozmowę kwalifikacyjną do pracy,która cie będzie interesowała

Gość do Princess. Wiadomość od Pani
hahaha..tak, ten ktos na pewno powie ci "jasne, jest pani przyjeta..pani praca polegac bedzie na siedzeniu na kafeterii...prosze podac nr konta gdzie moge przelewac wypłate"... czy ty jestes normalna????????????????????????????????????

Gość przeciez wiem ze przed praca
jest rozmowa ale w tym ogloszeniu nie jest podane stanowisko tylko ze placowka bankowa szuka osoby z min srednim i obsluga komputera wiec chcialam zadzwonic zeby sie konkretnie dowiedziec ale nie koniecznie od razu umwiac na rozmowe kwalifikacyjna

ludzie czytajcie ze zrozumieniem. mowie przeciez ze na pewno ten ktos powie to zapraszam na rozmowe a ja powiedzmy ze nie chce isc wcale na te rozmowe to jak sie wykreecic. w oglszeniu nie ma meuila tylko telefon wiec widocznie nie zalezy im na samych suchych cv tylko chca od razu widziec osobe

Gość Altec Lansing
Z doświadczenia wiem, że ta praca, to będzie za przeproszeniem jakieś gówno. np telemarketing. Pracodawcy nie chcą podawać ŻADNYCH informacji na temat stanowiska, bo po prostu nikt by do nich nie przychodził na rozmowy. Byłam już na tylu tego typu "rozmowach", że teraz jak dzwonię z ogłoszenia a słysze tekst "szczegółów dowie się Pani na spotkaniu", to po prostu odkładam słuchawkę.

Gość Altec Lansing
Najczęściej w ogłoszeniu "Praca biurowa" w domyśle jest właśnie telemarketing.

ale to jest jakas placowka bankowa wiec chyba nie chodzi o telemarketing sama nie wiem. ale glupio mi tak odlozyc sluchawke po tym jak uslysze ze np mozemy sie umowic na spotkanie i wtedy sie pani dowie wiecej.

Gość Altec Lansing
Myślisz, że w bankach nie pracują ludzie, którzy dzwonią po klientach? :) Jeżeli taka praca Ci odpowiada, to idź, dlaczego nie?

sprawa sie rozwiazala zadzwonilam i oferta nieaktualna a wydanie gazety dzisiejsze.