Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Na skraju śmierci

Mam powazny problem,z ktorym sama sobie nie poradzą.Proszę o rady.

Polecane posty

Gość Na skraju śmierci

Wazę 121kg.Mam 174cm wzrostu. Jestem uzależniona od jedzenia.Wszystko się zaczęlo w trakcie ciąży.Z nudów i stresu(nie pracowalam,bo mialam zagrozona ciaze)jadłam.Musiałam dużo leżeć! I tak w ciązy dobiłam setki.A po ciąży przytyłam jeszcze 20kg. Moim problemem są slodycze.Ale nie tylko.Po prostu muszę mieć cały czas coś w buzi. Przeszkadza mi moja otyłość!Bolą mnie stawy,kręgosłup.Do tego mam chorą watrobę. Problem leży w mojej głowie,bo wiem,ze kazde smażone mnie zabija..Nie powinnam obciążać wątroby,ale mimo to robię to. I jak mam przestać jeść? Nie wiem:( Dodam,że mam 23 lata.

Gość Na skraju śmierci
Udało mi sie zrezygnowac tylko z paluszkow,fast foodow,chipsow i ogolnie wszystkiego co słone. Ale ze slodyczy nie moge:(

Gość Na skraju śmierci
Uzywalam:-o Nie pomaga:(

Nie wiem czy w Twoim mieście jest centrum leczenia otyłości, tam mają rózne metody włąćznie z balonem.

Gość Na skraju śmierci
Byłam.PRzepisała mi diete jak dla krolika:-o a ja nie chce jesc 5 razy dziennie salaty!!

więc zostaje Ci jedzenie słodyczy. niestety ditetyk lepiej wie,co dla Ciebie dobre,ale nie wierzę,że taką dietę przepisała. bo to aż dziwne.

Odchudzanie to praca nad sobą i nikt za Ciebie tego nie zrobi. Dlaczego sałatę? na początek zmiejsz porcje na głowne posiłki, a do chrupania obierz marchewkę i chrup ją do woli. SŁodyczy nie kupuj. Młoda jesteś, na pewno ci się uda.

Gość karolajna jak masz
zamiar tak ja pocieszac to lepiej sie zamknij. Nie kupuj slodyczy,wychodz z domu na spacery,nie mozesz sie nudzic,bo bedziesz zarla,wiem po sobie

chyba zbyt wysoki ton. zamykaja to się drzwi.Dziewczyna chce,żeby jej pomóc to mowię. A jak mam ją pocieszyć? idż na terapie może?

Zgadzam sie z Karolajna12453, dietetyk nie przepisałby takiej diety. Ja mam ułożoną taka dietę i ani nie chodzę głodna ani nie brakuje mi niczego. Waga sama leci i mam pełno energii. Autorko radzę Ci się zastanowić nad tym,albo słodycze albo spadek wagi. Nikt nie zrobi tego za Ciebie, a narzekanie do niczego nie prowadzi bo tylko się tym dołujesz i w efekcie jesz więcej słodyczy na poprawę humoru 🖐️

Gość załóż sobie opaskę na żołądek
:) powinno pomóc.