Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseudonimnibyja

Potrzebuje kopa w du*E !

Polecane posty

Gość pseudonimnibyja

Sprawa jest tego typu, że muszę! pójść do szkoły i zaliczyc dwa przedmioty... Od jakiegos czasu cos mi się poj****o w glowie i unikam tego jak ognia;/ mimo, że wiem, ze moge! :/ .... Że nie ma czasu ... Że zalicze bo potrafię ;/;/;/ .. Nie ma mnie kto kopnac w du*e ! Nie ma mi kto przetlumaczyc ;/ Dziwna sprawa.... ale tak mam ;/ eh...

Gość ....Maćka....
nastaw się:D kiedy masz te zaliczenia? Wiesz? czy musisz się dowiedziec?

Gość odpowiem.....
to może sobie pomyśl jaki wstyd będzie jak nie zaliczysz roku i będziesz musiała powtarzać klasę a ogólna opinia jaka za Tobą pójdzie to będzie taka że z Ciebie totalny nieuk

Gość pseudonimnibyja
czas do 25go... Odwlekam jak tylko moge... dzien mniej wiecej wyglada tak... wstaje kolo 9... pije duzo kawy... odwlekam odlekam odwlekam ... dół... dół... odwlekam... i mysl calego dnia.. "jutro napeno tam pojde!".. Żeby tylko ktos mnie za to opier****l.... heh . . . Szkola prywatna wiec wszysko gladko.... Troche ich obwiniam .. .rok temu była za gładko .... i stoje tak w miejscu...

Gość pseudonimnibyja
up up up

Gość ....Maćka....
a "naumiana" już jesteś żeby zaliczyć te przedmioty?

Gość ....Maćka....
jak wszystko umiesz i masz tylko umówic się z wykładowcą na zaliczenie to dzwoń do nich teraz i umawiaj się na jutro. Jeśli wiesz że wykładowcy będa wtedy i wtedy to idziesz wtedy i wtedy i zaliczasz. Proste, nie? Ja też mam zawsze problem z mobilizacją. M.in. dlatego zdaje już prawko od 2 lat:O

Gość pseudonimnibyja
....Maćka.... Proste, proste... Mobilizacja...no własnie.... wiesz w moim przypadku może nie chodzi o to czy umiem czy nie czy sie boje ze nie zdam itd... bardziej chodzi o to ze w moich oczach wykladowcy do ktorych musze pojsc sa żalosni... co podkleslam " w moich oczach"... Rok temu zaliczali od tak sobie... heh ... dziś sie "coś" zmienilo i niby czegos wymagają... a co do prawka... nie wazne.. czy umiesz jeździsz... wazne zeby trafic na odpowiedni dzien.. tak teraz jest ...z nauka jazdy.. niestety.

Hm,mam znajoma ktora tez jest taka jak ty:) ciagle musza ja mobilizowac i walczyc zeby sie uczyla uwielbiam ja bo jest bardzo ineligentna ale lenia ma niesamowitego:) wiec: kobieta albo sie wezmiesz w garsc albo ja ci dam:)!!!!

Gość pseudonimnibyja
Nathy 2525 :):) To miłe... daj daj :):) wydaje mi sie, ze tez nie chodzi o lenia... tylko o cos innego... Czasami trzeba kogos z zewnątrz zeby wiedziec co.. dlatego wlasnie jestem tutaj.. jakies pomysly?

nie wiem jak to u ciebie wyglada ale ona chce ,umie ,potrafi i tylko moje grozby pomagaja:) bardzo sie lubimy i jak tylko nie chce sie uczyc to ja ja szantazuje:) pomaga,uwierz mi ,ale musialabys miec kogos kto jest dla ciebie jakims autorytetem co najmniej:) nie masz jakiejs przyjaciolki,kogos kto ci da tego kopa ?:)

Gość pseudonimnibyja
własnie kogos takiego potrzebuje....

Gość pseudonimnibyja
To bardzo niedyskretne pytanie ... wiesz napisze Ci tak... potrzebuje kogos.. to mi powie... "Dziewczyno.. weź sie w garsc,walcz.. itp.!!!" Tylko widzisz...problem w tym, że ten ktos musi w to wierzyc... Znajac siebie trafie na zaliczenia w przed dzien terminu...

musze uciekac ,ale wroce!!!!! jesli masz ochote to kliknij do mnie na gg:)- jedna wiecej hehe,wirtualnie tez mozna zmobilizowac- uwierz mi :). Ale ostrzegam,ze kiedys mialam przyjaciolke ,ktora tez taka byla ,po kilku miesiacach super przyjazni niestety nadeszly czarne chmury i skonczylo sie...a szkoda bo byla wspaniala osoba trzymaj sie cieplutko i zabieraj natychmiast za nauke:P ja tu wroce!!:)

Gość ....Maćka....
oj moja droga ty nie pierdziel, nie dorabiaj filozofii do głupiego zaliczenia a tym bardziej olej wykładowców. Nie ważne jacy są, wązne żeby pozwalali zaliczać ale musisz coś umieć. No, to teraz powtórz sobie to co umiesz i nastaw sobie budzik na 7.oo. TERAZ! A jutro ładnie pięknie pojedziesz/pójdziesz do szkoły i pokażesz na co cię stać. Pomyśl sobie jak będzie zajebiście kiedy będziesz miała już zaliczenie w indeksie i będziesz mega wyluzowana i nie będziesz już nic musiała robić bo będziesz miała już to za sobą:) Mówie ci nie rozwodź się nad tym jacy są wykładowcy, jaki jest przedmiot tylko za przeproszeniem rusz dupsko:)