Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nannanammm

Diorblush - używałyście? Czy sa jakieś odcienie bez domieszki różwego???????????

Polecane posty

Gość nannanammm

Kupiłam sobie Diorblush w kolorze Sunkissed Cinnamon. W świetle sztucznym śliczny, beżowy, ale w dziennym, w słońcu ma taki.. fioletowo-różowy połysk. Czy są jakieś ciepłe odcienie?:(

Gość nannanammm
nikt nie używał?:( I czy znacie jakieś błyszczyki podobne do Juicy Tubes World Tour - żeby nie tylko ładnie pachniały, ale też dobrze smakowały?:) Kupiłam sobie Lancome z tej serii Fever. Ładnie pachnie truskawkami, bardzo trwały i dobry, ale ma dziwny, jakby... miętowo-lekarski smak:o

Gość zjedz czarna czekolade
mietowy bo pobudza krazenie i usta staja sie optycznie powiekszone :) co do pudru diora to zalezy jaka masz opalenizne i kolor skory . Na ciemnej ten kolor wyglada niesamowicie na jasnej sino . Najlepeij sprawdzac kosmetyk na sobie wczesniej wyjsc do swiatla i pozniej zdecydowac sie na zakup , ja sie nacielam na podlad diora i w swietle wygladalm jak pomarancza a w sztucznym perfecto bylo

Gość nannanammm
No ja mam podkład Forever Dior, najjaśniejszy, bardzo fajny:) Więc postanowiłam skusić się na róż. Wyglądał, jak nazwa sugeruje - na taki beżowo-cynamonowy. Ale się zdziwiłam, kiedy go zobaczyłam przy świetle dziennym. Mam jasną skórę. Ale w żółtawym odcieniu. Mam nadzieję, ze jednak się nada:( Na co dzień używam różu Clinique, matowego, Innocent peach. Jest super, ale czasami, jak nałożę więcej, jest widoczny. Myślałam, że jak kupię jakiś jasny, beżowy, będzie to fajna alternatywa...

Gość ktoś jesczez go używał
?:) Bo nie wiem, czy jest sens wypróbować, czy lepiej oddać komuś?:(

Gość może ktoś jeszcze coś wie?

Gość wypróbowalam ten róż i muszę
powiedzieć ze jest rewelacyjny! Jeśli ktoś się waa, tak jak ja, naprawdę warto. A ten kolor wygląda bardzo ładnie i naturalnie, jest taki lekko beżowo-brązowy. W opakowaniu jest jakby... z taką mocną poświatą wpadającą w różowy kolor. Ale na twarzy wygląda rewelacyjnie, super się dozuje, nie robi smug, ma pojedyncze, ale bardzo subtelne drobinki. Jest rewelacyjny, mój Clinique na razie idzie w odstawkę;) polecam Wam kobietki, jak nie możecie znaleźć dobrego, subtelnego i bezproblemowego różu:)