Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co ma łądną buzię

większość szczupłych dziewczyn mają paskudne ryje

Polecane posty

Gość prowokacja jak nic 666
ale nie ma co .. żeby po jednym poscie stwierdzić kogoś inteligencję... nawet jakby wypisywała tu co drugie przekleństwo.. nie znasz człowieka osobiście, może ktoś sobie pisze takie pierdoły aby odreagować jakiś stres zeby np nie robić zbędnych awantur w domu to pisze głupoty a wy jasnowidzki potrawicie po jednym poscie człowieka ocenić..

Gość szczupla i szczesliwaa
AHAHAHAHAHA że co kurfa? nie ma nic piękniejszego niż twarz bardzo szczupłej dziewczyny, z lekką niedowagą - te podkreślone kości policzkowe, wyraźne rysy twarzy ahh o ile modelkom figury nie zazdroszczę (bo ciut za chude jak dla mnie) to twarzy zazdrościłam im zawsze, sama zresztą zauważyła po sobie, ze jak trochę schudłam, to uwydatniły mi się bardziej kości policzkowe(które wcześniej raczej nie były widoczne) z czego się chole.rnie cieszę :)

Gość maalinszaa
pewnie masz pucołowaty, obtłuszczony okrągły ryj - to jest dopiero ohyda

Gość a ja jestem szczupła ale
twarza się pochwalić nie mogę.. krosty mi co chwila wyskakują i wogóle twarz mam jak chomik i bardzo mam kompleksy z tego powodu to co,że pokaże zgrabne nogi jak i tak jestem nie śmiała i idąc schylam głowę aby nikt sie na moja twarz nie patrzył..

Gość maalinszaa
o matko! nie wyobrażam sobnie mieć 10 kg nadwagi, czułabym się jak jakiś potwór, współczuje ci- po wpisie widać ze masz kompleksy i niską samoocenę - biedactwo :(

Gość o taaaaak
ale za to 'drugi podbródek' przy nadwadze jest baardzo seksowny :O

tak, pocieszajcie ja tak dalej. Zawsze ma szanse aby schudnąc, ja moze i cere mam dobrą bo ngidy nie musialam uzywac zadnych podkladow ani nic, lecz oczy mam male, cellulit na tyłku i na nogach.. kazda ma cos nie tak, nie ma ludzi idealnycch

Gość ghjhjk
ja nie mam ryja, a jestem szczupła

mnie to się wydaję,że niektórzy uważają,że nadwaga to jest zaraz osoba ważąca 100kg gdzie rzeczywiście wtedy ludzie więcej się pocą przy takim upale jak dziś i ze zaraz maja po pięć podbródków i twarz kolistą ... tak jak powiedziałam mam 10kg nadwagi nie mam jeszcze drugiego podbródka, nie leje mi sie pot z czoła a bawię się z dziecmi na dworzu prawie cały dzień.. nie mam okrągłej twarzy a nawet wydaję mi się ,że na twarzy w zasadzie nie przytyłam..najgorzej to brzuch i uda.. i nie zawsze taka byłam.. jestem taka od 7miesięcy po ciąży.. ale moje obserwacje są takie same i tak tak uważam,że nie wszystkie to wiadomo ale większość

Czy Ty kobieto chcesz się dowartościować obrażająć te szczupłe? Przecież ewidentnie żałujesz, że nie masz takiej figury jak one. Co Ci to da?

Mogę z całą odpowiedzialności powiedzieć, że kobiety, które mają kilka kilogramów za dużo... Zawsze znajdą sposób na to aby obrazić chude lub szczupłe kobiety... Wynika to z zazdrości, a jednocześnie umożliwa odkładanie walki z nadwagą na później... Przecież skoro szczupłe czy chude mają brzydkie twarze to po co się odchudzać? Pragnę zwrócić uwagę na to, że wychudzona twarz jest brzydka, bo są wypryski, bo jest brzydka skóra... Ale jeśli ktoś z natury jest szczupły ( od dziecka) to ma takie same szanse na posiadanie brzydkiej lub ładnej twarzy... Bo jeśli zdrowo się odżywiamy to, to widać po naszej cerze...

Gość Olka11356
Angellss no niestety ryja masz paskudnego:D

maalinszaa ale przeciez napisałam w poście,że zazdroszczę tym dziewczyną więc po co bezsensowne posty,że mam kompleksy jakbym nie miała to bym nie pisała ... niska samoocena ?? nie wydaję mi się wiem jak to jest być szczupłą i teraz z nadwagą po prostu teraz nie mogę sobie pozwolić na miniówki a idzie lato..

jesli ktos się dobrze czuje w swojej skórze to nie zwraca uwagi na innych przy okazji nie obrazajac ich.. Jesli ktos ma kompleksy to na kazdy sposob stara sie ich pozbyc szkoda tylko, ze takie załosne sposoby jak wyzywanie kogos sobie wybieraja

Gość kkarrolinka
to bierz si8e za odchudzanie!!!!!!!kobieto

SummerNight jaka ty błyskotliwa jesteś.. czytasz cos ze zrozumieniem? napisałam,że zazdroszczę więc o co ci chodzi..

Gość Olka11356
były już tu moje zdjęcia nieraz :)

Jak dla mnie nie ma regóły przeciez czasem chuda brzydka tyje i staje się brzydką grubą, a czasem chuda ładna tyje i jest gruba z ładna buzią-no chyba że przytyje przesadnie to juz ładna raczej nie jest. Pozatym co facetowi z tego ze jego gruba ukochana bedzie miala ładną twarz jak jego bedą kręciły zgrabne tyłeczki, długie nogi i cycki nie łączące się z brzuchem? Tak samo jak facet woli grubsze to i ta chuda go nie bedzie krecic tylko bedzie myslał o wałeczkach pani puszystej. Jeśli nie zauważylas modelki jakies miss itp są z regóły chude a tam liczy sie twarz wiec brzydkie raczej nie są...

Gość i maja racje
chantalka jesteś tak durna baba że się niedobrze robi :O

Gość olciax
ale ta Angellss19 naprawde jest wstretna i brzydki ma ryj mimo tego ze jest szczupla

Gość Tobias
autorko, masz spaslaku 10kg nadwagi i nie jesteś otyła tak?hahahaha nie rozśmieszaj mnie pasztecie, próbujesz sie pocieszyć? otórz nawet wiekszość szczupłych z gorszą buzą mają 100 razy wieksze szanse niż ty pasztecie.

Angelis nie przejmuj się Olką, ona jest główną MiSsSkUnIoM kafe, najpiękniejsza panująca KrOoLlOfFa ;) Mi przypominasz trochę Gosię Andrzejewicz z wyglądu :)

Gość wódka czysta i zimne piwko
chude źle ciąże noszą,a za tłuste to mają stawy chore, plecy i żylaki. najlepsze BMI to tak od 22 do 29.

Gość marco21
Angellss19-mi sie dziewczyno wogóle nie podobasz kojarzysz mi się z dziewczynami z remizy w ciuszkach z bazaru,to że nie jesteś gruba to nie oznacza że jesteś lepsza od wszystkich dziewczyn z nadwagą!!

Gość wódka czysta i zimne piwko
Modelki odchudzone nadużywają solarium i biorą środki na przeczyszczenie, aż im stolec rzadki z odbytu wycieka. Myślą obsesyjnie o pokarmie i jak zjedzą za dużo to wyrzucają do śmieci. Dzieci w Afryce jeść co nie mają, a one pokarmu nie szanują. Same dokarmiają innych, bo zjesć nie mogą.