Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kajaaaaaaaaaaa

Czy to moglo byc poronienie ciązy?

Polecane posty

Gość kajaaaaaaaaaaa

Przeczytajcie i prosze odpiszcie co o tym sądzicie!! Okres spozniał mi sie juz 1,5 miesiąca ale akurat cykle mam nie reguralne wiec nie obawialam sie niczego.Raz straciłam przytomnośc jadac busem i troche mnie to zaczelo martwic pozniej robilo mi sie moze z dwa razy slabo,zgaga co dzien wieczorem ,odrzucilo mnie calkiem od papierosów i piwa ! Okresu ciagle nie bylo!! jakies 3 tygodnie temu po stosunku z chlopakiem zaczełam krwawic tak okolo 10 minut! i od tamtej pory tak jak by sie we mnie wszystko zemienilo powrocil smak na papierosy i zgaga tez sie juz wiecej nie pojawiła. Tydzien temu zdecydowalam sie zrobic test i wyszedl pozytywny- ciąza! Moglam poronic?Ale skoro wynik pozytywny to mysle ze z ciąza jednak wszystko dobrze. Przynam sie ,ze obawiam sie isc do lekarza bo akurat przebywam za granica:(jakies 3 dni temu mialam tez silny bol podbrzusza :( co o tym sądzicie? odpiszcie prosze

po poronieniu test wychodzi jakiś czas pozytywny, bo poziom gonadotropiny się utrzymuje wysoki. Jakie to krwawienie było? ile czasu minęło od krwawienia do testu? Krwawienia w ciąży się często przytrafiają. Ale zawsze ale to zawsze jest to powód żeby iśc do lekarza

Gość kajaaaaaaaaaaa
2 tygodnie od poronienia,a krwi bylo tak średnio:(no nigdy czegos takiego nie mialam przy stosunku:( NIGDY

Gość kajaaaaaaaaaaa
SORKI 2 TYGODNIE OD KRWAWIENIA A NIE OD PORONIENIA:(

to moim zdaniem nadal jesteś w ciąży, skoro aż dwa tygodnie minęły. Po stosunku, w ciąży, krawienia są częste, bo śluzówka jest przekrwiona i łatwo o mikrourazy itp. Jednak na twoim miejscu powstrzymała bym się od seksu, przynajmniej do wizyty u ginekologa. Bóle brzucha też są częste, macica się rozciąga i z tego wynikają.

Krwawienie po stosunku może się zdażyć.brzuch na początku ciąży też boli,więc myślę,że nie masz się czym martwić,tym bardziej,że test wyszedł pozytywny!A lekarz ci już ciążę potwierdził?gratuluje1:)

Gość kajaaaaaaaaaaa
o stosunku juz nawet nie chce myslec niemam wogole ochoty!!!

Gość ale w ciąży
pochwa szyjka macicy są rozpulchnione i mocno przekrwione dlatego jak najbardziej po stosunku mogło wystąpić krwawienie, a poza tym ty nie rozpytuj na kafe tylko do gina marsz!!!

Gość kajaaaaaaaaaaa
ale tak nagle zanikła zgaga i mdlości bo bolu piersi od poczatku nie mialam

Gość ale w ciąży
* pochwa i szyjka - miało być ;)

Gość ale w ciąży
objawy w ciąży występują z różnym nasileniem :) czasami są potem na kilka dni znikają i znowu się pojawiają :) idź do lekarza szybciutko :)

Gość kajaaaaaaaaaaa
Wlasnie rozgladam sie za dobrym ginem ale jakos obawiam sie tych angielskich lekarzy

Gość kajaaaaaaaaaaa
Dzieki dziewczyny ze moglam z Wami porozmawiac:)

na samym początku zgage i mdłości łatwo sobie wmówić ;) nie jest to jeszcze wyznacznik niczego. No bez wizyty się nie obejdzie. Moim zdaniem tamto krwawienie absolutnie nie oznaczało poronienia, a no i nie pal!!!!!

Gość ale w ciąży
nie ma za co ;) powodzenia :)

Gość kajaaaaaaaaaaa
Nie pale:)

Gość kajaaaaaaaaaaa
a i wczesniej ta zgaga nie była wmowiona ona byla nie do wytrzymania ,nawet jak lezalam czulam jak kwasy podchodza mi do gardła:(cos okropnego

spokojnie, naprawdę jeszcze Ci się ta zgaga znudzi, nie tęsknij za nią tak bardzo :) Powodzenia :):):):)

Gość kajaaaaaaaaaaa
Oby nie wróciła juz do konca ciązy :)

Gość akrylik
ja tez mialam zgage od poczatku i cykle nieregularne... ale czy krwawienie bylo silne czy tylko takie sobie... 1,5 m-ca to mogla/moze byc spora ciaza 6-8 tygodni ,wiec raczej do lekarza jak najszybciej

Gość kajaaaaaaaaaaa
no krew leciała tak prze okoo 10 inut oczywiscie na poczatku bardziej a pozniej coraz mniej

ale po 2 tygodniach tes by ci pozytywny raczej już nie wyszedł 1,5 tyg to spora ciąża, krwawienie by trwało dłużej, możliwe były by skrzepy itp. Idź naprawdę do lekarza. Ja poroniłam 2 razy więc wiem z czym to się wiąże niestety.

Gość kajaaaaaaaaaaa
obawiam sie tez ciazy obumarlej:(

tym bardziej idź do lekarza, koniecznie. bo wiesz, zakażenie, te sprawy. Ale po co myślisz o najgorszym, nic na to nie wskazuje.

Gość kajaaaaaaaaaaa
juz mam namiar na lekarza i zaraz dzwonie albo jeszcze pojade dzis do szpitala ale zaczekam jeszcze na przyszlego tatusia:):)

o w szpitalu może Ci zrobią usg lub bthcg i będzie wszystko jasne. Ja jestem dobrej myśli.

Gość kajaaaaaaaaaaa
dzięki:)musi byc dobrze