Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość river deep mountain high

Najmilsza i najbardziej kompetentna obsługa jest w Promodzie

Polecane posty

Byłam dziś na zakupach i potwierdziły się moje dotychczasowe obserwacje. Sprzedawczynie witają każdego klienta po wejściu do sklepu (niezależnie od tego, czy jest w garsonce i szpilkach, czy dżinsach i swetrze), nie zadają kretyńskiego pytania "w czym mogę pomóc", jeśli oferują pomoc, to w inny sposób (znalezienie rozmiaru, propozycja modelu, koloru...), a gdy widzą że klientka nazbierała trochę ubrań, proponują, że odwieszą je w przymierzalni, żeby miała wolne ręce. To tylko niektóre przykłady... A Wy, macie jakieś sklepy z ulubioną obsługą? Albo takie, w których polityka kontaktu z klientem pozostawia wiele do życzenia? "Moimi" antywzorcami są Vero Moda i Reserved.

Gość a mnie akurat wkurza
jak zabieraja ciuchy do przymierzalni, nigyd nie wiem po pierwsze w ktorej mi to powiesza a po drugie czy akurat nikt w miedzyczasie nie wlezie akurat tam! bez sensu to jest. I wcale nie zauwazylam zeby obsluga w promodzie byla jakos wyjatkowo mila

A mnie się to podoba, to chyba jedyny sklep, w którym to praktykują (a może się mylę?). Co do tego, czy panny są miłe - to pewnie zależy od tego, na jaki skład się trafi, w każdym razie ja zawsze trafiałam na takie. Szkoda tylko, że w Promodzie czasem regularne ceny ubrań są trochę nieadekwatne.