Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannnna

Fluid a biała bluzka

Polecane posty

Gość pannnna

Hej! mam "dziwne" pytanie.:) Muszę założyć koniecznie białą bluzkę (ma niewielką stójkę-no ale ma) i chciałabym posmarować twarz podkładem. Twarz jak twarz, ale wiadomo, żeby dziwnie nie wyglądać trzeba też szyję posmarować. No właśnie , siłą rzeczy ta moja biała bluzka zaraz będzie brudna! Jest na to jakiś sposób? Myślę i myślę, ale chyba jedyny to nie smarować się podkładem :) Może macie jakeś doświadczenia?

Gość bvmg
zeby dziwnie nie wygladac to sie dobiera kolor podkladu do koloru twarzy i problemu nie ma

Gość takich jak oni
nie ma sposobu:( jedynie poobklejac sie plastrami przezroczystymi :D ale to tez nie jest nie widoczne ;)

Gość a mnie akurat wkurza
po co sie smarowac tym gownem. ladna cera sama sie obroni, a brzydka przykryta warstwą fluidu wygląda obrzydliwie

Gość river deep mountain high
Jeśli nie używasz pomarańczowego podkładu :O, to nie musisz malować szyi. Ja polecam Revlon Colorstay - nie zostawia śladów, bo utrwala się w minutę i nie brudzi potem ubrań, szalików, facetów... :P

Gość pannnna
mam ładną cerę, ale nie mam ciemnej karnacja dlatego chciałam się posmarować, poza tym używam różu i wydaje mi się, że róż lepiej wygląda na podkładzie niż bez niego.. to są jedyne powody :)

Gość kdvdsxds
każdy fluid ubrudzi białą bluzke