Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maya123

Ciśnieniomierz?

Polecane posty

Gość gość
Kupowałam nowy ciśnieniomierz do domu ostatnio od Sanity i akurat się na promocję załapałam przy zestawie Smartcardio + Duo control, dobre połączenie bo o tym pulsooksymetrze to też dłuższy czas myślałam i miałam kupić, a tak wszyło taniej. :)

Gość gość
Udało się zaoszczędzić mi jakoś parę tygodni temu na komplecie SmartCardio+ DuoControl, mam tu ciśnieniomierz z akumulatorem i miernik do natlenienia krwi.

Gość gość
Widzę że Sanity ma dużo różnych kompletów urządzeń w promocji, będę chciała kupić ich zestaw SmartCardio + Pulsooksymetr DuoControl, ciśnieniomierz to już dawno powinnam mieć, a pulsooksymetr mąż chce używać odkąd zaczął na poważnie trenować do triathlonu.

Gość gość
Ja polecę komplet SmartCardio + pulsooksymetr DuoControl marki Sanity. Polska marka, długa gwarancja na urządzenia, prosta obsługa, mierzą bardzo szybko i jednocześnie precyzyjnie.

Gość gość
Właśnie niedawno zamawiałam ten ciśnieniomierz i też moi dziadkowie są z niego zadowoleni, przede wszystkim dlatego, że jest łatwa obsługa. Zamawiałam go tutaj: https://www.apteka-melissa.pl/ ze względu na najniższą cenę w internecie.

Gość gość
Też polecę zestwa SmartCardio + DuoControl . Dwa porządne trwałe urządzenia oba proste w codziennej obsłudze

Gość gość
Sprawdza nam się też ten SmartCardio bardzo dobrze. Od razu zwróciło moją uwagę że nie ma tej długiej rurki na powietrze która jest normalnie w standardowych modelach. Zawsze mi taki przewód przeszkadzał, plątał się gdzieś pod rękami, nie wiadomo było co z nim zrobić...tutaj tego problemu nie ma.

Gość gość
Też jestem zadowolony z SmartCardio i DuoControl w komplecie, można było mniej wydać za atestowane medyczne przyrządy.

Gość jagna

Będę podpowiadała ten sam zestaw SmartCardio + pulsoksymetr DuoControl. Świetna jakość obu rzeczy, dluga gwarancja na produkty, praktyczna intuicyjna obsługa.

Gość adam

Poradzę i podpowiem  model Simple. Nie jest w żaden sposób skomplikowany, ani w podpięciu mankietu, ani w uruchamianiu pomiaru, ani potem w odczytywaniu wyników – bieżących i tych starszych, które zapisują się w pamięci (pamięć jest na 60 badań).

Gość aska

Wybór jest bardzo szeroki. Długo nie mogłem się zdecydować na jakie urządzenie postawić. Na podstawie opinii znalezionych w internecie zdecydowałem się na ciśnieniomierz SmartCardio i muszę powiedzieć, że to bardzo dobre rozwiązanie. Myślę, że każdy z niego będzie zadowolony.

Gość iii

Masz sporo niewielkich ciśnieniomierzy podobnych do SmartCardio więc pewnie jak dobrze poszukasz to również coś sensownego będziesz w stanie dla siebie znaleźć.

Gość renata
Dnia 28.08.2019 o 13:49, Gość iii napisał:

Masz sporo niewielkich ciśnieniomierzy podobnych do SmartCardio więc pewnie jak dobrze poszukasz to również coś sensownego będziesz w stanie dla siebie znaleźć.

świetny termometr