Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie ze tak mam

Czy 5 dwóje w liceum na koniec to wstyd?

Polecane posty

Jest tak ze z wiekszosci przedmiotów mi brakuje z 2,3 pkt zeby zdac ale wiem ze np nie poprawie sprawdzianu który napisałam 10/20. Czy to wstyd taki wynik?

Gość mała czarna88
Jak to z lenistwa to nie jest wstyd :Dgorzej jak faktycznie dałaś z siebie wszytsko a tu taka lipa :O

No z lenistwa... :D Bo jutro mam poprawe z niemieckiego i musiałabym dostac 14/20 a wiem ze musiałabym sie do tego dosyc poduczyc a mi sie nie chce. Tak samo jak napisze sprawdzian z matmy to raczejmi zabrakie z 3 pkt.

Gość audrey25
tak, to wstyd miec takie wyniki w liceum. nawet, jesli to z lenistwa (tym bardziej wstyd). sama nigdy nie bylam kujonem, skonczylam liceum idac po najmniejszej linii oporu, bez zadnych ambicji. odbilo sie czkawka dopiero na studiach, gdzie trzeba bylo sie spinac samemu i nikt sie nie przejumowal czy zaliczysz czy nie. nie mowiac juz o tym, ze moje swiadectwo maturalne schowalam gleboko, zeby nikt go nie zobaczyl i szlag jasny mnie trafia, ze moglam przy minimalnie wiekszym wysilku miec swietne oceny, ale mi sie nie chcialo.

Gość mała czarna88
Liceum to jeszcze nie wielki krok w przyszłość, ja nie uważam, zeby oceny w liceum miały takie wielkie znaczenie, jesli tylko wystarczaja do tego, co zamierzamy robic dalej. A w tym wieku lenistwo to normalk,a sama to przerabiałam niedawno. Poza tym nauczyciele często oceniaja niesprawiedliwie swoich uczniow, maja swoich pulikow itd. Ja oceny na koniec liceum mialam np kiepskie raczej, a mature zdawalam bardzo dobrze :/

zalezy z czego te dwoje... ja na maturalnym mialam 2 z matmy,fizyki i chemii - niestety,nie jestem umyslem scislym,i nawet korki nie pomagaly,ale za to z polskiego,angielskiego,historii i innych przedmiotow byly 5 i 4. Nie czuje wstydu,bo po prostu nie dawalam rady z tymi przedmiotami,i naprawde do niczego mi sie one juz w zyciu nie przydaly...

Gość ja mialam dokladnie tak jak
pisze Audrey, też się nie przykładałam zbytnio, bo mi sie po prostu nie chciało i jechałam na samych3, 4 ...

Gość ale mierzysz w glupim
troche to dziwne ,ale rzeczywsicie jednak mniej wstyd jezeli to z lenistwa niz ze dklatego zes glupia. ja mialam taka jedna w liceum co napawrde sie uiczyla ciodziennie i jakos miala same dwoje.

ale ja jestem w 2 lo także to świadectwo nic mi na studia nie wnosi. W 3 klasie na pewno postaram się zeby miec lepsze oceny ale teraz....