Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gagraga

SOUTH BEACH CZY WARZYWNO OWOCOWA?? KTORA LEPSZA

Polecane posty

Gość gagraga

Chciałabym schudnąć jakieś 6-7kg. Nie mam nadwagi, waze 58kg przy 168cm wzrostu. Zle sie czuje ze swwoim cialem, czuje sie jakbym wazyla ze 100kg. Obrzydza mnie jak patrze na swoje nogi :( chciałabym na wakacjach zastosować którąś z tych diet. Zalezy mi tez na tym zeby wlosy nie wypadaly, skora wyladniala. Bo w niektorych dietach jest tak, ze chodzi sie zmeczonym, sennym, wlosy wypadaja itd. Doradzcie :)

Gość takich jak oni
robila south ale kiedy zobaczylam ze okropnie schudlam po 2 tyg musialam przestac.nie wiem jak inni ale ja mialam anemie po niej;.pelno siniakow , szara skora, suche wypadajace wlosy.nie wiem ja ja strasznie przeszlam...ale jak chcesz na sile schudnac to to odpowiednia dieta.zrzucilam ok. 10 kg w 3 tyg. bez jojo

Gość gagraga
wole zeby wlosy mi nie wypadaly bo i tak sa zniszczone i cienkie ze skora tak samo. A wlasnie jak czytalam o warz.-owoc. too pozytywne oipnie ze skora ladniejsza i wlosy ogolnie wszystko na + i nie wiem ktora zastosowac. Nie wiem czy wytrzymam na samcyh owocach i warzywach:) chociaz zawsze chcialam tak jesc, bo wydaje mi sie, ze to co natura nam dala jest dla nas najlepsze ;) ale wiadomo teraz duzo chemicznych rzeczy i uzaleznienia :P slodycze itd.

Gość takich jak oni
wiesz south polega na tym ze spada cukier.przez 2 tyg jestes jak nie przytomna ale sie unormuje.tu masz owoce w owocach cukier wiec powinnas lepiej sie czuc i nie tracisz witamin.ja potracilam bo nie zawieralam zadnych lekow by sie dowitaminowac.zle sie czulam.slabłam ale schudlam duzo. i do dzis te wage mam.

Gość gagraga
dziekuje za odpowiedz:) ktos jeszcze stosowal ktoras z tych diet? Prosze doradzcie cos :)

Gość gagraga
nie wierze ze nikt:)

Gość licencjatka_ona
ja osobiscie nie stosowałam ale znam naprawdę sporo dziewczyn (wieksosc w pracy ;) ) ktore stosowały diete proteinową. naprawdę skuteczna. niektore dziewczyny chudna dla siebie (tak jak Ty ;) ) inne bo naprawdę muszą. po wszystkich bylo widac efekty w niedlugim czasie. a nie jest to jakas drastyczna dieta pod wzgledem ilości jedzenia; ) je się duzo ale tylko to co mozna :D i pozniej utrwalanie, wiec bez efektu jojo ;)

Gość gagraga
stosowalam tą diete w 2-3miesiace schudlam 3 kg, wiec to chyba nie dla mnie :P

Gość esggd
i8p