Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomóżcie !!!!!!

Pomózcie rodzinie która ucierpiała w powodzi

Polecane posty

Gość pomóżcie !!!!!!

Witajcie, mam rodzine w maisteczku Ostrowitka równiez zalanym przez powódz aktualnie dwójka najmłodszych dzieci, przebywa u mojch rodziców w powarszawskich Markach są to dwie dziewczynki w wieku 3 i 5 lat, stracili niemal wszystko ich parterowy domek był zalany po sam dach , dzieci straciły wszystkie ubrania, zabawki i radośc. Mój mąż pojechał pomagać im przy umacnianiu wałów przed drugą falą niestety nie udało się woda znowu wdarła sie do domu zabierac doszczętnie to co ocalało ,nie było tego dużo ale zawsze coś , mąż mój w desperacji zapakował dzieci do auta i przywiózł do nas aby nie patrzyły juz na te tragedie, obecnie dziewczynki boja się nawet deszczu, okropnie płaczą gdy za oknem zobaczą ciemne chmury. Staramy się pomóc jak mozemy, dzielimy wszytskim co mamy, ale to kropla w morzu potrzeb, dlatego zwracam się z ogromna prośbą o dary dla tej rodziny, potrzebne są ubrania dla dziewczynek ,nawet takie na podwórze, i głownie takie narazie są potrzebne poniewaz dzieci po powrocie do domu długo nie będa miały mebli i miejsca by eleganckie rzeczy przechowywać . aby ułatwic odnalezienie najpotrzebniejszych rzeczy ,pozwoliłam sobie stworzyć liste tych rzeczy , wiec tak najpotrzebniejsze są , - srodki czystości, -ścierki,miski ,wiaderka, -ręczniki i pościele -ubrania dla dzieci dziewczynki r 92-110-116 buty w r 25 i 29 -zabawki chocby jakies misie, młodsza dziewczynka okropnie teskni za brązowym misiem który został w domu . daliśmy jednego ale to nie taki ' - firany, zasłonki - jakies zeszyty czyste, kredki , moze ktos ma tronister. Serdecznie i z całego serca dziękuje tym którzy chociażby modlitwa bedą wspomagac tę rodzinne i wszytskie inne poszkodowane prze tegoroczną powódz . Jeśli ktos byłby chetny pomóc to bardzo prosze o kontakt, na adres mailowy, a.kazanecka@gazeta.pl

Gość jakajakaya
up podnosze bo szczytny cel.

Gość w jakim miescie mieszkasz?????

Gość truskawka1234555
podnoszę !!!

Gość pinacolada123
Ja popieram, postaram się pomóc . Wiem, że są takie sytuacje, ludzie, nie bądźcie obojętni. Jest tu również temat " Jeśli masz serce" - na Zyciu uczuciowym- sprawdziłam, sytuacja ma miejsce faktycznie, pomagajmy tym dzieciom, bo dla nich to trauma. Podbijajmy te tematy i wspierajmy się kochani, bo nie wiadomo jakie nasze jutro.

Gość POWÓDZ
KAŻDY KTO MOŻE POMÓC FINANSOWo PROSZĘ WPŁACAC NA KONTO: NUMER KONTA BANKOWEGO: 50 2490 0005 0000 4000 1986 4062 Z DOPISKIEM POMOC DLA JADWIGI PAŹDZIORA POWÓDZ 2010 Z GÓRY DZIĘKUJE WIECEJ INFORMACJI NA STRONIE: http://nk.pl/profile/34396968