Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość teolifiaaaaa

nie wiem co robic nie wiem jak to zmienic

Polecane posty

Gość teolifiaaaaa

jestem zalamana,nie mam znajomych ,w pracy mnie maja za nic,za oobe ktora mozna wykorzystac,przynies podaj zrob:( zawsze tak bylo,w szkole nikt ze mna nie gadal,nie mialam kolezanek mimo,ze jestem spokojna,mila osoba:( tak mi zle,przez to mam kompleksy i brakpewnosci siebie

Gość dsffh
hej chcesz sie zaprzyjaznic ?

Gość teolifiaaaaa
:(nawet nie wiecie jak to smutno byc samym ciagle:(

Gość ale mierzysz w glupim
jestes gruba?

Gość spróbój uwierzy ć w s siebie
a byłas u psychologa np? moze masz jakieś blokady??? staraj się nie stresować i powtarzać soibie w kółko: jestem zajebista, uśmiechnięta, pewna siebie, najlepiej wejdź na jakis most, popatrz na jadące na dole samochody , ludzi, budynki, pomyśl sobie wtedy i poczuj: że jesteś w tym momencie super naj i w ogóle, jesteś królem a nod razu poczujesz jak pozytyywna energia napłynie:) ja np zaczełam nowa prace, mimo że nie jestem os. nieśmiałą, ale nie kłapie jęzorem jeśli np nie ma oczym i do byle kogo, a wiec ludzie mnie tam mają za jakąs nie smiałą:/ mimo że jest inaczej:D jakos nie moge z nimi złapac kontaktu, łaże tam taka znudzona i zrezygnowana, ale dzisiaj jak akurat szłam do pracy, zatrzymałam się na chwile w pewnym miejscu , pomyślałam sobie o tych rzeczach co tobie napisałam, weszłam uśmiechnięta, od razu sie lepiej poczułam:) Rano przed wstaniem z łożka postaraj się codziennie robić taki maly rytualik: po obudzeniu jak jeszce leżysz, przeciągaj się, licz do 3 i w między czasie powtarzaj:D jestem szczesliwa, piekna i takie tam co ci na myśl przyjdzie:), a później 4,5,6, to będzie zajebisty dzień, wszystko się uda bla bla bla - na prawde czasem takie coś dodaje energii:) no niesttey zależy też od późneijszej postawy, ale co jak co, jak se rano wmówie ze dzień bedzie do dupy od razu po przebudzeniu, zamiast tego co napisałam, to będzie jeszce gorzej niż normalnie....powodzenia:)

Gość dsffh
ja wiem cos o tym...chcesz pogadac? zapraszam na gg 12486465

ja miałam troche podobnie ale nie dałam soba pomniatac-chcesz sie zapoznac?

Mam 23 latka i jeszcze nie mialem dziewczyny tak na powaznie. Czasem mam z tego powodu dola, ale szybko przechodzi ;)