Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ryututuututu

nienawidze mojej pracy i nie widze szans na znalezienie innej ehhh

Polecane posty

Gość ryututuututu

mam 23lat i pracuje w pieprzonym markecie:( nienawidze tej pracy,caly czas robie w dziwnych godzinach od 10-18 i nic nie mam z dnia:( w dodatku jest osoba ktora chce mnie wykurzyc stamtad... musze pracowac bo mam ciezka sytuacje w domu ale jestem juz zalamana i wsciekla...

Gość tak samo załamana jak ty
ja pracuję w przedszkolu wiejskim to jest hardcor, rzygać mi się chce, jak widzę te pojabane dzieciaki, 1/3 z nich jest normalna, reszta to pojeby, jakich świat nie widział :o też na samą myśl rzygam :o Marzę o innej pracy, ale nic nie mogę znaleźć, bo ciężko z etatami, ja chcę do szkoły uczyć a nie użerać się z małymi debilami :o

Gość tak samo załamana jak ty
2/3 powinno chodzić do szkoły specjalnej, albo od razu psychiatryk :o przygłupy takie, że szkoda gadać, nie sądziłam że wieś to nadal jest 3 świat :o

Gość takich przedszkolanek
powinni odrazu wypierdalac z roboty

pracuję w przedszkolu-nie jest łatwo ale jak czytam wpisy takiej osoby przestaje wierzyć w ludzi.Trzeba znaleźć przyczynę takiego zachowania dziecka a poziom ich inteligencji w dużym stopniu zależy od ciebie.Skoro z ciebie taka nauczycielka to nie dziw się że masz takie "inteligentne dzieci" do autorki- zawsze możesz szukać czegoś innego,doświadczenie już masz