Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zero-procent-tluszczu

nowy blog z dietetycznymi przepisami

Polecane posty

Cześć dziewczyny, parę miesięcy temu zmieniłam całkowicie moją dietę i schudłam już kilka kilo jedząc po prostu zdrowe i niskokaloryczne posiłki. Od jakiegoś czasu czułam potrzebę przygotowywania posiłków, które będą dietetyczne, ale nie nudne i tak zaczęły powstawać różne przepisy, którymi postanowiłam się podzielić z innymi, pragnącymi schudnąć, dziewczynami. Na moim blogu jest dopiero pierwszy wpis. Chciałabym, abyście zaglądnęły tam, wyraziły swoją opinię i powiedziały, czy powinnam dalej zamieszczać przepisy. Moi znajomi już z nich korzystają i są zadowoleni :) oto adres: http://zero-procent-tluszczu.blogspot.com/

Gość jdjdjdkdkd
fajnie ale nie mogłyby byc to posiłki a nie przekąski? jak na razie marne te przepisy.

Gość jakniejaktak
no tak to fajny jak nie fajny? kiepskie te przepisy zgadzam sie. gdzie prawdziwe normalne dania?

jezu dziewczyna dopiero zaczyna! dajcie jej spokój ;) ja sprobuje przepisu na zupe brokułową!

Gość ja zaczełam
dodałam sobie Twojego bloga do ulubionych :)

o, cieszę się, że ktoś będzie miał mojego bloga w ulubionych :). a jeśli chodzi o prawdziwe posiłki, to jakie macie na myśli? schabowy i ziemniaki? tego u mnie nie znajdziecie. próbuję tworzyć posiłki, które można jeść na diecie, jednocześnie nie umierając z nudów, że 'dzisiaj znów kurczak z wody i sałata'