Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hanna plis

WŁOSY

Polecane posty

Gość hanna plis

hej .. tak się stało że w ciągu trzech miesięcy miałam dwie dekoloryzacje włosów teraz nic z nimi nie robie nawet ich nie dotykam nie prostuje nie farbuje nie wiem co sie dzieje są popalone normalnie spalone nawet przy samym czubku głowy aż po koncówki do tego zajebiscie mi wychodzą w jednym miejscu miejscu na głowie nie widac tego tak strasznie ale jest taki kawałek ze wogole tak nie ma wlosow co ja mam robic!!!!!!!!!!!!

Gość wyjechanaaaaaaaaaa
moze majonez wetrzyj w wlosy

Gość fryzjerka!!!!!
jeszcze jedna dekoloryzacje. Kto Ci to zrobił??? Fryzjer?

najpierw bez sensu niszczysz włosy, a później krzyczysz o pomoc pisząc niezrozumiale i do tego na uczuciowym ;) Nie miałam nigdy włosów w takim stanie, ale wypróbuj kosmetyki farouk, może jest szampon do włosów zniszczonych i odżywka...są dosyc drogie, ale świetne. korzystam z innych kosmetyków tej firmy (mam bardzo wymagające włosy) i uważam, że nei mają sobie równych.

Gość hanna plis
tak fryzjer niestety miałam małe przeboje z kolorem i tak wyszło że miałam dwie koloryzacje włosów ja normalnie łysieje KUPIŁAM odżywke profesionalna loreal ale to nic nie daje nic mi nie pomogla mam popalone przy samej głowie wiecie jak wyglada spalony wlos po myciu jest masakra włosy mi zostaja w rekach

Gość hanna plis
Farouk gdzie można dostać taką odżywke ???? ja zapłaciłam za odzywke z szamponem 80 zł

Gość hanna plis
pomozcie mi!!!!

Gość fryzjerka!!!!!
koloryzacje czy dekoloryzacje? Trafiłaś na matoła a nie fryzjera. Ja dekoloryzacji nie robie wcale bo to tragedia dla włosów. Nic z tym nie zrobisz,co spalone to spalone a co ma wypaść to wypadnie.

Gość hanna plis
DEKOLORYZACJE dwa razy ściagał mi kolor aż do bieli i wtedy nałożył kolor... ja pierdziele co ja mam robić..

Gość carote
HENNA WAX jest właśnie na takie kryzysowe sytuacje

mi osobiście henna tylko przetłuściła włosy i dodała łupieżu ... Czytałam setki opinii o niej, w 99,9% pozytywne, ja jednak musiałam jej dać opinię negatywną. Ale możesz również jej spróbować. tonący brzytwy się chwyta :)

Gość kup tupecik
i zetnij spaleniznę do zera

Gość hanna plis
w takim razie jutro biegne po te specyfiki chodz watpie ze to cos da jak mowilam kupilam profseionalna odzywke intense repiar loreala i powiem szczerze gówno mi to dało ja bym musiała pojechać na łyso żeby nie było spalonych włosów bo jak mówiłam przy samym czubku mam normalnie popalone nawet prostownica tego nie wygładzi to wygląda skandalicznie i do tego mi się połamały przy samej głowie i są miejsca gdzie te włosy takie króciutkie tak mi stercza

sorki, ze to napiszę, ale nie myślałaś, zeby je obciąć na zero, bo żaden specyfik nie pomoze, a kase tylko wydasz... jest ciepło, wiec chusty możesz nosić jakieś kolorowe, a szybko ci wlosy odrosną, po miesiacu już będziesz mieć fajną krótką fryzurkę... sorki, ale ja bym tak zrobiła

Gość hanna plis
podszywacz chyba bym musiala jakąs peruke

Gość hanna plis
tylko że ja tragicznie wygladam w krótkich włosach takze musiałabym pomsylec o peruce ale coraz czesciej mysle wlasnie o całkowitym ścięciu:(

ja bym wolała chustę niż perukę, ale to chodzi byś Ty sie czula jak najbardziej komfortowo. pamiętam, jak chcialam swoje długie do pasa włosy obciać do łopatek, a fryzjerka obcieła je ... na chłopaka:O dla mnie tragedia, ale włosy narawdę szybko odrastają, i mimo, ze źle się w nich czułam i źle wygladałam odrosły:) a przez obcięcie ci sie wzmocnią

Gość fdgbtfh
ty idz do fryzjera i podaj go do sadu za straty .