Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brzydka chłopczyca

Mój facet uważa mnie za babochłopa

Polecane posty

Gość brzydka chłopczyca

Nie jest dobrze... Kiedy się poznaliśmy, zakochał się we mnie od pierwszego wejrzenia. I to nie była ściema, naprawdę o mnie zabiegał, walczył - że tak powiem. Oczywiście słyszalam, jaka to jestem piękna, i tym podobne, jak się okazało, bzdury. Było to ponad rok temu. Od tego czasu jesteśmy ze sobą, niby wszystko jest super, planujemy wspólną przyszłość, a ostatnio... Jakoś tak piliśmy piwko i gadaliśmy i temat zszedł na sukienki i spódnice. Zmienił mu się ton głosu, niemalże agresywnie powiedział, że za rzadko noszę sukienki i UWAGA! boi się, że znajomi posądzą go kiedys o kryptogejostwo widząc go ze mną.. Ogólnie nieciekawe rzeczy mi powiedział. Sczęka mi opadła, jestem w szoku, no i jakoś smutno i dziwnie się czuję....

Gość Leasly
mam podobny problem, z tym że moj facet jest trochę delikatniejszy. Ale też zarzuca mi że nie noszę spódnic... bardzo go to boli. A ja wiem, że popełniam błąd, bo faceci naparwdę uwielbiają jak laski chodzą w spódniach, dlatego uważam że od czasu do czasu zasługują na taką przyjemność ;) No chyba, że oni o siebie nie dbają zupełnie , to wtedy nie ma sie co starać również dla niego ;)

Gość weronikax
haha no to nie jestem sama:) Mi mój mówi,że nie jestem sexi,oczywiście temat spudnic przewija się cały czas-ja czuję się lepiej w spodniach:) Jest poprostu wygodniej....Ale naszym facetom też coś się należy...A my chyba zapominamy o tym po jakimś czasie bycia z kimś......A ubzdurałam sobie coś takiego-że jak mnie kocha to taką jaka jestem....I spoczęłam na laurach :( Zaczęło się żle dziać a przecież o związek trzeba dbać cały czas,pielęgnować uczucie.Przecież każdy facet chce mieć przy sobie fajna zadbaną panienkę :)

Gość brzydka chłopczyca
Witam dziewczyny:) Milo, że nie jestem sama. Moj też zawsze mnie prosi, żebym nosiła sukienki, ja rozumiem, że facetów to kręci i zasługują na taką przyjemność. Jest facetem kulturalnym, absolutnie nie chamskim i dlatego tak mnie zszokowało, co powiedzial I JAK! Oczywiście przepraszał, twierdził, że go poniosło i to z tego, że wszędzie widzi balerony w miniówkach, a ja mając długie i zgrabne nózki, ukrywam je w spodniach.:) - to jego słowa. Ja uwielbiam styl tunika plus wąskie dzinsy, on nie rozumie, dlaczego noszę "sukienkę na spodnie":)

Gość weronikax
hahaha No tak bo z regóły nasi faceci mają zupełnie inny gust niż my....I jest w tym dużo racji,że sporo fajnych zgrabnych dziewczyn nie nosi spódnic-a te ktore mają za dużo kg tu i tam nogi pokazują....Mój z chęcią ubrałby mnie w jakieś świecidełka i zrobiłby ze mnie barbi :( :( To trochę boli,bo nieraz widzę jak ogląda się za takimi laskami ,no ale ja barbi nie będę :) Owszem noszę szpileczki jak każda kobieta ale + rurki :) Faceci to wzrokowcy dla nich liczy się odkryta nóżka itd....No cuż nam zostaje-musimy się trochę postarać......:)

Gość facet to prosty człowiek
chciał w zabawny sposób powiedzieć żebyś częściej nosiła sukienki a ty to odebrałaś jako jakąś obrazę:o

Gość no ale skoro ona taka naiwna
jakby mi moj tak powiedzial toby tylko zobaczyl jak mu macham na pozegnanie 🖐️ jak pajacowi sie nie podoba to niech se znajdzie laske ktora lubi spodnice!

Gość fajansiarz
Ale jesteś kategoryczna!

Gość brzydka chłopczyca
Niby masz rację, to samo mu powiedziałam. Ze niech sobie znajdzie dziewczynę, ktora mu sie podoba itd. To oczywiście on się za to obraził. Paranoja. łatwo powiedzieć: zostaw go, ale jest jeszcze druga strona medalu: kocham go i nie chcę się z nim rozstawać, zwłaszcza z powodu głupiej odzywki. Zobaczymy, co będzie dalej...

bo dla mnie to glupota zwiazac sie z kims (widzialy galy co braly) a potem mu jeczec aby sie zmienil, to zenujace bo swiadczy ze ktos zwiazuje sie z kims tylko z braku laku a nie bo sie podoba jak ja poznaje faceta to na etapie poznawania sie widze jak sie ubiera i decyduje czy jestem w stanie to zaakceptowac, czy nie jak tak i sie zwiazalibysmy bo nigdy bym mu nie mowila ze ma zmienic styl ubierania sie i nosic to czy tamto- co najwyzej mozna dac rade jak zapyta "jak w tym wygladam" "pasuje mi to? " bo to normalne

Gość taka prawda.......
pytanie tylko czy jemu na prawde zalezy na tych sukienkach czy tylko by "wolał" ale tak na prawde mu to wisi?;) moze troche niefortunnie sie wypowiedzial ale jak byl to jakis jednorazowy tekst to nie warto sie tym przejmowac:D

Gość brzydka chłopczyca
Ale chodzi o mnie, czy o niego? Bo jeśli o mnie chodzi, to wcale nie związałam się z nim z braku laku, było - że tak powiem - wręcz przeciwnie. O nim też bym tego nie powiedziała. Naprawde wiem, jak było i jak starał sie mnie zdobyć. Wiem, że lubi kobiece kobiety, pewno jak większość mężczyzn. Ja rzadko zakladam spódnice, o sukienkach nie wspomne, bo ich nie trawię, naprawdę tylko na wesela i tego typu okazje i imprezy. Powiedział cos głupiego- trudno, wesoło nie jest, ale nie mam zamiaru teraz go rzucać. Zobaczymy, co będzie dalej. Ja jestem taka, że długo nie trzymam urazy, ale pamiętam zawsze.

Gość brzydka chłopczyca
Dzięki taka prawda:) Raczej by chciał mnie "podziwiać" w sukienkach, ale przeżyje i bez nich. Zreszta ja też powinnam częściej je zakładać, w końcu jest lato. Głupio się wyraził, mam nadzieję, że to się nie powtorzy:p

oczywiscie ze o niego zobaczymy czy sie nie powtorzy- ja to sie moge z toba zalozyc ze coraz czescej bedzie ci to mowil, pokazywal jakies inne laski ze ty tez moglabys super w tej sukience wygladac etc

bo rok to bardzo krotko i moze wlasnie zaczyna mu sie nudzic, dopiero teraz wyjdzie jaki jest naprawde

Gość brzydka chłopczyca
A tego to już wykluczyć nie mogę. Wbrew temu, jak nazwalaś mnie w swoim nicku naiwna nie jestem:). Wręcz bardzo podejrzliwa, węsząca wszędzie złe intencje. Zobaczymy jak to będzie.

to nie bylo do ciebie, moje nick to z innego topiku jest :P

Gość BUUUUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
ale wy baby jesteście naiwne z tymi spodniami. każdy chłop lubi popatrzeć na zgrabne nóżki - jak nie u was to u innych.

Gość brzydka chłopczyca
aha:) dobrze wiedzieć. I wiemy, że faceci lubia popatrzec na zgrabne nóżki. Ale uważamy, że mamy prawo nosić, to, w czym nam wygodnie i wczym dobrze się czujemy. Dodam jeszcze, że nie nosimy męskich spodni, ale damskie, które też mogą być seksowne i kobiece.

i co z tego ze lubia? skoro lubia popatrzec na cycki to mamy z golymi biustami po ulicy chodzic bo jasnie panowie lubia sobie popatrzec? mam w dupie na co lubia patrzec, wazne jest w czym czuje sie wygodnie, moj facet moze moje zgrabne nogi podziwiac w domu a innych mam w dupie,

myslisz, ten/ta wyzej ze sie poplacze z zalu ze poniewaz nosze spodnie to stada starych, oblesnych brzuchatych dziadow albo dresow o inteligencji tluczka do miesa nie moga patrzec na moje nogi? ojej, placze z zalu ze bedA sie gapic na inne nogi, buahahahahahhahaa

Gość brzydka chłopczyca
Dobra jesteś laska:) Widzę, że wreszcie w czymś się zgadzamy. Pozdro:)

heh, 🖐️

A moj maz nigdy nie lubil jak chodzilam w jakiejkolwiek spodnicy,w sukienkach chodzilam tylko na wesela,spotkania rodzinne i w okolicy domu. mowil ze niema zamiaru denerwowac sie bo jakis frajer patrzy sie na moje nogi czy tylek, ja mu powiedzialam ze ubieram sie tak dla niego,a on mowi ze najbardziej mu sie podobam nago ale to chyba nie znaczy ze tak bede po ulicy chodzic.

Gość weronikax
Do autorki...Nie ma co rozsrząsać-pewnie jesteś zgrabna a Twój facet chce sobie popatrzeć od czasu do czasu na Twoje nogi:) To chyba dobrze-lepiej byłoby gdyby Ci nic nie mówił i poszedł sobie na bok? A póżniej...."...Bo nie chiałaś nisić spódniczek..." Faceci są wzrokowcami przecież on nie każe robić Ci operacji plastycznej...Tylko żebyś ubrała spódniczkę -nie oznacza to,że masz w niej biegać 7 dni w tygodniu.....Ja poszłam na kompromis-chce spódniczki ok ,ale tylko takie ktore mi się podobają-i to mogę nosić tylko latem:)

Gosiek611 => Też uważam, że kobiety najlepiej wygląda nago, a tym widokiem akurat nie chciałbym się dzielić z innymi.

Gość tokijskazagadka
a moj facet jakos odstaje pod tym wzgledem od waszych... generalnie woli kobiety w spodniach.. mowi, ze wtedy wiecej widac ;) no i ja go rozumiem... spodnica, sukienka jednak potrafia wiele kamuflowac... spodnie juz niekoniecznie. wiec w moim przypadku i wilk syty i owca cala ;)

tokijskazagadka => Tacy co to chcą, żeby im si baby wypindrzały z reguły chcą je ciągnąć przez miasto ubrane w mini, a wypuszczać samojeden w worku :P