Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wagner31

Odrzucila oswiadczyny

Polecane posty

Gość Wagner31

Witam. Musze podzielic sie moim problemem na forum bo nie moge sobie z tym poradzic. W piatek moja dziewczyna odrzucila oswiadczyny. Jestem zalamany, nie takiej odpowiedzi sie spodziewalem. Nie wiem co mam z soba zrobic.

A rozmawialiście wcześniej na ten temat? Podała Ci powód odrzucenia?

Gość bo jej nie powiedziales ze ja
kochasz tylko powiedziales masz tu pierscionek???

Gość Wagner31
Nie, nie podala. Zadnych wyjasnien. Nie wiem nawet co sie z nia dzieje, od soboty do dzis nie odbiera telefonu. Zero kontaktu.

Gość Wagner31
Uwierz mi, ze przez te 6 lat zwiazku wieokrotnie powtarzalem ze ja kocham.

Gość Wagner31
SS Viking: Nie uzasadnila, po prostu nie bo nie.

Planowaliście wcześniej wspólną przyszłość? Rozmawialiście o tym? Jeśli nie to może się przestraszyła? Jeśli jesteście ze sobą długo, kochacie się i rozmawialiście o tym to naprawdę trudno odpowiedzieć dlaczego tak postąpiła. Jeśli nie rozmawialiście to może ją to wystraszyło. Znam takie przypadki :-)

Jak najbardziej idź osobiście. 6 lat to kupa czasu. Tak czy tak należy Ci sie wyjaśnienie.

Gość wybierz pseudonim dla siebie
długi i związek i nieoczekiwana (jak również niezrozumiała) reakcja. Poczekałabym na jakieś wyjaśnienia - chociażby krótką rozmowę bo takie coś po 6 latach Ci się należy

Gość Wagner31
Caardea: Zeby to raz:)

Gość ajc
tyle lat ze soba i ot tak przestraszyla sie oswiadczyn ? hmmm

Dziwna dziewczyna, bo przynajmniej powinna to jakos uzasadnic i podac przyczyny. Moja rada, idz do niej bo szkoda 6 lat a ona nie zdaje sobie z tego sprawy.

Nie chodzi o latanie do niej. Bez przesady. Pokaż, że Ci zależy na niej i na jej wyjaśnieniu. Po 6 latach dziwię się, że tak się zachowuje.

Gość Wagner31
SS Viking: Nie pojde do niej, swoj honor mam.

Hmm... kurczę, to naprawdę dziwne, że sie tak zachowuje. Chociażby z szacunku do Ciebie. Uciekła od Ciebie jak wyciągnąłeś pierścionek?

Gość Wagner31
Caardea: Mnie tez to dziwi, tym bardziej ze swoje lata mamy:) Ona ma ukonczone 30, ja 31.

Gość Wagner31
Caardea: Nie, nie uciekla. Po prostu powiedziala "nie".

Wiesz co, ale dziwnie tam musi byc w Polsce, skoro po 6 latach, ktos nie potrafi odebrac telefonu zeby powiedziec co i jak, straszne.

Gość ajc
masz racje miej to gdzies... jesli jej faktycznie zalezy to sama odezwie sie i chociazby porozmawia....moze narazie nie chce sie wiazac..tak wiec Ty i tak wystarczajaco zrobiłes od siebie !!!!

Gość Wagner31
SS Viking: Daj spokoj, rece opadaja. Ona zachowuje sie zalosnie i szczeniacko. Zawsze miala swoje humorki, ale teraz to juz przeszla sama siebie. Ale i tak ja kocham. A tak poza tematem, to mieszkasz za granica? W jakim kraju?

Hmmm tylko nie? A wcześniej mówiła takie "próbne" tak? Powiem Ci szczerze, ze mnie by rozniosło z nerwów, ale ja ogólnie jestem dość impulsywna. Poza tym nie jesteście małolatami, nie znacie się 6 miesięcy tylko 6 lat. Qrczę, naprawdę to jakieś bardzo dziwne. Nie wiem co Ci doradzić. Jeśli nie chcesz iść osobiście to niestety nie pozostaje Ci nic innego jak czekać na jej ruch. Życzę Ci duuuużo cierpliwości, bo ja bym nie dała rady...

Gość Wagner31
Caardea: Wielokrotnie rozmawialismy o naszej przyszlosci. Dziecku, i takie tam. Takze tym bardziej nie moge zrozumiec jej decyzji.

Gość ale szok
To masz rację, nie odzywaj się teraz pierwszy. Poczekaj aż ją samą zaniepokoi Twoje milczenie. Odezwie się, powinna się odezwać i wyjasnić.

No to jest smutne i okrutne zarazem ze ty chcesz byc z kims a ktos ci daje kopa, ale takie jest zycie. Mieszkam i pracuje w wychodzacym wlasnie z recesji Dubai, ZEA.

To w takim razie naprawdę uzbrój się w cierpliwość i poczekaj aż ona się odezwie. Trzymam kciuki, żeby to było jak najszybciej!

Gość Wagner31
SS Viking: No prosze:) I jak tam Ci sie zyje? Dlugo tam mieszkasz? Zawsze interesowany mnie podroze, moze keidys tam polece.

Gość Wagner31
Caardea: Dziekuje. Tez mam taka nadzieje.