Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wagner31

Odrzucila oswiadczyny

Polecane posty

Gość Wagner31
dziwna koleżanka: Myslisz, ze to juz jest skonczone?

Jak on ma z nią porozmawiać jak ona nie odbiera telefonu, hę? Moim zdaniem zrobił wszystko jak nalezy. powiedziała nie i nie uzasadniła po 6 latach bycia razem. No musiałby nie miec honoru, zeby jeszcze za nią latać.

Gość dziwna koleżanka
Nie wiem Wagner, tak naprawdę nikt nie wie co siedzi w jej głowie. Nawet jeżeli ona nie jest pewna, powinna była Ci powiedzieć cokolwiek - "Nie wiem czy już jest ten czas", "Daj mi trochę czasu na przemyślenie" itp. Może nawet ma kogoś na oku, jak już ktoś tu wspominał. Być może potrzebuje czasu by sobie w głowie poukładać, ale tak czy inaczej krzywdzi Cię teraz nie mówiąc nic.

Gość WIMA
z tymi znajomymi to na bank pewne poza tym takim przypadków jest więcej np; moja bratowa zostawiła brata po 5 latach małżeństwa a do tego mają 2 dzieci bliźniaków i brat się załamał

Gość esteeeeeee
Milosc jest bezinteresowna i nie unosi sie honorem... ale co Wy wiecie o prawdziwej milosci :P

Gość Wagner31
Dzieki wszystkim za slowa wsparcia. Ide do kolesia.

Gość esteeeeeee
WIMA - to wpolczuje, dzieci w takich momentach cierpia najbardziej. Dobrze, ze autor tematu nie ma dzieci..

Gość dziwna koleżanka
Estee Ona potraktowała Autora jakby był łotrem a nie kochającym facetem. Jeżeli nie kocha Go albo chce mieć pewność, że chce Go poślubić, powinna przynajmniej mu wyjaśnić wszystko. W tym przypadku będąc facetem miałabym honor i tyle.

Gość dziwna koleżanka
Może to jej kaprys i sprawdza Jego zachowanie czy poleci za nią? Tylko co, On ma lecieć do niej na kolanach ? A ona znów Go odrzuci ?

Gość WIMA
brat bardzo był za żoną pracował, nie pił nie bił itp , ale ona wolała rozwód zamiast rozwiązywać małżeńskie problemy on się upokarzał a ona miała go gdzieś dziś dzieci mają już 19 lat a on nadal na dnie

Gość gość
hej, dziś moja kobieta odrzuciła oświadczyny po 5 latach, powiedziała że mnie już nie kocha tylko więcej niż lubi, pytam się czy chce ratować nasz związek ona nie wie, ale nie wie również czy chce być ze mną, nie wiem co robić

Gość gość
ja też nie widziełabym co powiedzieć jakby mi teraz wyskoczył mój chłop po 3 latach z pierścionkiem tak bez uprzedzenia... kocham go ale kurde co za szybko to nie zdrowo mam dopiero 24l

Gość gość
Autorze- cieszę się! Naprawdę.Bo jestes dojrzalym honorowym męzczyzną, a cieszę się, ze teraz, a nie za parę lat rozwód...

Gość gość
steeee Ty mąciwoda jesteś i masz wredny charakterek i nosek zadarty

Gość gość
Nauka polega m.in. na postrzeganiu i zapamiętywaniu. Po szoku przeanalizuj wasz związek i wyciągnij wnioski. Na przyszlosc.

Gość gość
Brawo za honor- zapomniane a cholernie wazne pojęcie. Ona to juz historia...