Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olivvia1

Depilacja bikini głębokie (pasta cukrowa vs wosk) ???

Polecane posty

Witam, mam do Was pytanie. Chciałabym na wakacje pójść do kosmetyczki na depilację bikini głębokie, zastanawiam się nad pastą cukrową, słyszałam, że mniej boli i skóra po depilacji jest mniej podrażniona. Mam pytanie, która z was korzystała z takiej usługi, bądź depilacji woskiem. Chciałabym wiedzieć czy bolało za pierwszym razem i jak długo utrzymywał się efekt, po jakim czasie zaczęły odrastać włoski??

Witam mam pytanie czy ktoś słyszał o paście cukrowej w beczułce sprowadzanej przez firmę z Bielska-Białej, która zajmuje się dystrybucją?

nie rób tego...moja znajoma zrobiła depilacje bikini, skóra była podrażniona i wyskoczyły jej brodawki, z którymi już rok się użera...

Gość kosmetyczkaaaaa
Do delikatnych okolic bikini, polecam paste cukrowa, mniej boli, poniewaz wyrywa sie same wloski, a nie jak to z cieplym woskiem- wloski z wierzchnia warstwa naskorka. Zdecydowanie mniejszy dyskomfort, jednak zabieg trwa dluzej (kawalek po kawalku), a nie jak z woskiem, 4 ruchy i po wszystkim. Nie sluchaj poprzedniczki, gdy pojdziesz do higienicznego salonu z dobra reputacja na pewno nie 'zlapiesz' zadnych kurzajek.