Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam w dupie że świat schodzi

Świat schodzi na psy! A jakie jest wasze zdanie?

Polecane posty

Świat schodzi na psy! "Małżeństwa" homoseksualne, zakazy palenia w knajpach, normy europejskie mówiące jak duże mają być ogórki, ogólne odejście od tradycyjnych wartości... mówię wam świat schodzi na psy! Niebawem zakażą podawania niezdrowych, tłustych, posiłków w restauracjach i będą nam mówić jak mamy się ubierać! Kiedyś interesowałem się polityką, ale jak widziałem co się dzieje z naszym światem to scyzoryk sam mi się otwierał w kieszeni... ekolodzy, aktywiści homoseksualni, feministki, "europejczycy", ojciec rydzyk, obrońcy praw człowieka, wegetarianie... wszyscy są jednego warci... Z tego wszystkiego przestałem się wszystkim interesować. Nie chcę żyć w takim świecie w którym mówią nam co mamy jeść. Ale mam to wszystko w dupie! Mam w dupie czy ukończę studia, mam w dupie czy będę miał pracę, mam w dupie co będzie z naszym krajem. Debilizacja społeczeństwa jest już nie do zatrzymania i żadne siły i działania tego nie zmienią! Te 20% mądrych ludzi kurczy się coraz bardziej! Świat się wali! Bez różnicy mi więc czy skończę jako bezdomny czy jako żul posiadający dom. Nich się świat wali! Mam to w dupie! Jutro mam kolokwium zaliczeniowe, nic się nie uczę, mam w dupie czy zaliczę. Ogólnie to chyba popadłem w dekadencję. A wy co myślicie na ten temat?

Gość na tym forum sie nie filozofuj
nie chce mi sie czytać tych marnych wypocin

ja filozofuję i chuj ci do tego

Gość WIMA
i dlatego będzie koniec świata

Gość niestandardowo
tak, myslimy że popadłeś w dekadencję. trzeba było się urodzić w średniowieczu albo w wojne, albo w afryce, to byś nie narzekał na wegetarian i homoseksualnych.

Gość niestandardowo
ale zawsze jest na co narzekać, prawda :) ludzie wy nie doceniacie w jakich czasach żyjemy. gwarantuje że dawniej było tylko gorzej. szczególnie w polsce.

gorzej? w średniowieczu przynajmniej krowy nie nosiły kolczyków, a homoseksualiści nie paradowali ulicami miast ziejąc jadem nienawiści w stosunku do osób o innych światopoglądach niż oni!

Gość spotkanie po latachh
"a homoseksualiści nie paradowali ulicami miast ziejąc jadem nienawiści w stosunku do osób o innych światopoglądach niż oni!" ---> Usmiałam sie:) słyszałam o homofobii ale o heterofobii nie:)