Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 laski się moczą, panowie proszą panie!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 rety jestem tak zmoczona że aż chlupie:-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 :D wiedziałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 łatwe do przewidzenia jak się jest takim macho;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 prostee:D nie:D na mój widok leską spadają majteczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Ale tak same spadają? Kuuurde:D a ja nie noszę...co mi spadnie więc?:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 i od kopa się robi ciepło! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 jak nic ci nie spadnie to znaczy żeś gotowa by przyjąć mój dar! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 dar narodu na moje łono hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 jak zwał tak zwał:D daj mnie wódki! i jiimprezaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 nie ma że boli, pijeme !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 włóda jest feee....mam tylko malibu, rum na moijto ęd whiskey:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 pij co masz:D daj mi troszkę łiski:) i chuj, zabawa:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 a proszę Cię bardzo ... na co rozlewasz na kielonki, szklanice, wiaderka? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 daj mi wiadereczko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 :D w takie z duzym uchem wleję:D zdrówko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wkurzona złotowłosa Napisano Czerwiec 8, 2010 Kurwa ja pierdolę nowa gwiazdka kafe! :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 łooo, nie przelej!!! szkłoda alkoholu!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 nie będę głosował w wyborach, za to piję!!! glup!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Też nie głosuję...ale mam lepsze powody do picia:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 piję za to że lubię pić!! i chuj!:D:D jakież masz powody?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 A ja w czywartek do mamy:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 jadę w sensie:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 a co?? mama jakaś zua?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 mama daleko...i rzadko mogę ujrzec jej piękne oblicze...toteż za to wypiję:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 mama dobra jest, jedzenie zawsze wymiata! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 ołłł jeeee...mama najlepszejsza!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 ....i gdyby wiedziała, że ja tu tak piję na kafe:D:D ehhh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 każda mama rozpierdala żarciem! nie ma bata! a jeszcze babcia, (jak się ma) to w ogóle!! dżizys...a jak mama z babcią kminią wspólny obiadek to już w ogóle można się spuścić ze szczęścia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Hhaha ale mama przede wszystkim jest taka strasznie mondddrraa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach