Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 mama zawsze, jest jak mistrz joda... ja jestem jak anakin! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Yoda* ;) Moja mama ma włosy jak atrament i złote oczy jak mój miś... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 co ty mówisz??:D mistszu yoda dobry jeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 W czwartek ukocham moją Yodę:D też może chlapnę z nią jakieś mojito:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 teraz se chlapnij! spocznij i na zdrowie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Do lustra chyba:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 :) można i tak:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 przynajmniej z kimś ładnym popiję:d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 hehe:D też chcę z kimś ładnym popić, lustro mi tego nie da Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Otwórz gazetę i z jakąś wyphotoshopowaną "piękną" kobietą się napij:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 nie nie, nie dam się oszukać:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Oj tam...daj się oczarować, zapomnij na chwilę o tym, że 99,9 % kobiet ma cellulit, 65% rozstępy 46% nadwagę, 39 % trądzik i krosty, pryszcze. i ciesz oko:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 :D:D:D jakie staty:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 juz na te rzadsze mankamenty typu krzywe zęby, wrastające włoski, włosy na sutkach się nie będę rozdrabniać:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 hahahah:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 W sumie za to też mozna wypic:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 ale jak spotykam laski i obcuję z nimi to wcale nie mają takich ubytków:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 A tam nie mają...bo my babki mamy taką piekielnie niesamowitą zdolność do maskowania swoich niedoskonałości:D Poza tym...jeśli spotykasz je na imprezach, to na pewno są stjuningowane...a przy sniadaniu prawda wychodzi na jaw:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Camp Kill Yourself CZWARTY BAN 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 hahahaha, stjuningowane:D:::D:D:D:DD rozjebało mnie to::D:D:D:Dd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 wiesz takie...pimp my face:D:D:D Co Ty masz w stopce:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chantalka 0 Napisano Czerwiec 8, 2010 Tymczasem muszę zeniknąć na chwilkje. Będę za głodzinę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach