Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bystralalaaa

zarobki???

Polecane posty

Gość bystralalaaa

interesuje mnie ile zarabiacie, ile członkow liczy wasza rodzina?.Ile jestescie w stanie odkładać miesiecznie Moze ja zaczne mąż 2,5 ja 500zl (pol etatu) -3 osobowa rodzina -w tym male dziecko -nie jestesmy w stanie nic odkladac ,wynajem mieszkania ...

moj mąż ok.2000 ja nic-narazie szukam pracy:(nie mamy dziecka:)

Gość oczywiście da się
nie mam dzieci 1700xł mieszkam z mamą odkładam 500zł najmarniej

Gość samotna mamaaaa
mam ok. 1600-1800 (zależy czy dziecko w miesiącu choruje tzn. czy mam L4), wychowuję sama dziecko, alimentów brak, oszczędzanie to pojęcie abtrakcyjne :-( ciągle jestem zadłużona

Gość Mam-bogatego-meża
mój mąż 2 lata temu 2tys na 3 osobową rodzinę plus kredyt na mieszkanie -ja nic (male dziecko)- nic nie odkladalismy -ciezko bylo wyzyć z tej kwoty obecnie 30tys miesiecznie czasami 40tys miesiecznie -3 osobowa rodzina -male dziecko -wydajemy na zycie ok 10 tys reszte odkladamy na domek(za gotowke

Gość alee masz farta
mam bogatego meza

kurde no...mam nadzieję,że za jakis czas moj mąż tez bedzie zarabiał taką kase:)teraz kulamy te dwa tys, moze za jakis czas...ach jak miło by było:)

Gość Mam-Bogatego-męża
Nat87 zycze ci tego moj rocznik to też 87;) ale wiesz i tak wszyscy mowia ze polecialam na kase;) taka mentalność

Moja mama 2000 zł Tato ok 3000 zł 3-osobowa rodzina. Żyje się całkiem ok

Gość zarabiamy dobrze
ja ok 5 000 maz 7 000 na zycie wydajemy praktycznie polowe ale zawsze sa jakies nieprzewidziane sprawy, udaje nam sie odlozyc okolo 4 000 z czego 1 500 miesiecznie na wakacje, reszta na "czarna godzine"

Gość a gdzie mąż pracuje
że tye zarabia? w jkiej branży?

Mam-Bogatego-męża -bo to Polska własnie;)no mam nadzieję,że bedziemy mogli sobie życ na jakimś fajnym poziomie.

Gość Mam-Bogatego-męża
maz odziedziczyl firmy po ojcu:) i duzo kasiorki wiec inwestuje dlaej i co roz otwiera cos nowego ,no ale oczywiscie najwiekszakase pochlania budowa domku..

Gość zarabiamy dobrze
mam bogatego meza "reszte odkladamy na domek za gotowke" - ot powiedzenie niewyksztalconego wsiarza, ktory sie chwali ze "za gotowke"kupuje... boze boze....

Gość Mam-Bogatego-męża
malo osob stac zeby zbudowac dom za gotowke taka prawda niestety ..i to w rok z wykonczeniem ...,wiekszosc albo dostaje gotowe domy-np.dziedziczy albo buduje na kredyty ..takie moje odczucie

my w sumie mamy 5500-6000 na 2 osoby ale na ratę hipotecznego wydajemy prawie 3000 jestem w ciąży i staram się odkładać 500zł/mies

Gość elusialew1
Mój mąz około 3500 JA Wychowawczy wiec 0 :) Ale pracuje w domu i dorabiam do budzetu :) okolo 5000 m-c :) Odkładamy około 1500 zł m-c

Gość jaaaaa2o
no prrosze, same bogacze na tej kafe :D po 5-6 tys no jaka ta polska bogata