Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WrocloveGirl

Kiedy meżczyzna mści się na kobiecie...

Polecane posty

Gość mala ania jestem
to... człowiek zagubiony ktory bedzie dopiero za kilka lat żalowal swojego posuniecia

Gość gr_di
żałosną ciotą!

Gość echhecheche
ciota to mało powiedziane... chyba ze tak ma z natury??

Gość gr_di
dwa razy miałam z takim do czynienia i zalecam ostrożność...jeden z nich w ramach zemsty (za to, że z nim zerwałam po pięciu latach związku) nie chce mi oddać moich osobistych rzeczy takich jak: dyplom, świadectwo maturalne, jakieś liściki pamiątkowe z podstawówki itp. Wywiózł je na strych do swoich rodziców i żąda rekompensaty w wysokości 10 000zł- żenada. Tak się z nim bujam już 2 lata...Zaznaczam, że nie byliśmy małżeństwem. Przy okazji: macie jakiś pomysł jak te rzeczy w miarę bezinwazyjnie dla jego rodziców odebrać??

Gość gr_di
podbijam, bo spada, a ja naprawdę nie wiem co zrobić....??? any ideas??

Gość kicicicicicici
policyjnie tylko - innego wyjścia nie widzę...

Gość kicicicicicici
bezinwazyjnie kobieto nie dasz rady... male szanse

Gość gr_di
też już o tym myślałam...bo chyba nie ma innego wyjścia w istocie...kurczę! chciałam tego uniknąć...a policja robi takie rzeczy, czy najpierw musi być sprawa, nakaz itd.?

Gość kicicicicicici
czeka cie troche procedur... ale jak trafisz na "normalną " komende - powinno pojsc w maire sprawnie.

Gość gr_di
to będę uderzać na policję...może mi też coś doradzą...się okaże...straszny kretyn z tego kolesia...

Mój były po rozstaniu (gdy próbowałam się ogarniać, przebywać z przyjaciółmi, dbać o siebie,zawsze być uśmiechniętą) szydził ze mnie że jestem zerem i słabą osobą,że pewnie na siłę chcę pokazać co stracił i że takie kobiety są żałosne. Czaicie gościa?? :]

Gość gr_di
no mój-ten drugi ( co to na szczęście nie ma żadnych moich rzeczy) zadzwonił do mojej matki i opowiedział jej jaka ze mnie ostatnia...+zdradził intymne szczegóły z naszego życia- koszmar...

Gość LUSTERKOWA PANI
to jest skończonym dupkiem. plus duzy jesli zdaje sobie z tego sprawe . zazwyczaj jesli kiedys sie zwiaze z jakas laska - to wyrazy wspoluczucia dl atej co bedzie z facetem, ktory kobiete potraktował kiedys jak... :/

Gość gr_di
ja naprawdę nie rozumiem, bo diabla oni to robią, bo robią to i jak się okazuje wcale nie rzadko...co chcą uzyskać??

Gość asasas 78
duma - męęęęęęęska duma. nie czaicie ??? dla nas i dla wiekszosci społ. jest to debilizm - ale dla nich... duma!!! ps. czy do ktorejs z was taki delikwent probowal jeszcze wrócic??

Gość gr_di
do mnie nie- na szczęście!

Taaak, kiedy facet się mści to jest niedojrzały, a kiedy kobieta - to on sobie zasłużył... Ehh

Gość nananananan
do mnie próbował wrócić:P

Gość xzvczxcvxvz
"WrocloveGirl Dziewczyny - a te najperfidniejsze zemsty jakie doświadczyłyście od facetów?? uważam - osobiście - ze taki facet który sie mści... to nie facet...tylko dzieciak jeszcze" Czy mam rozumieć że kobiety które się mszczą to po prostu małe dziewczynki? :D Zadko widuję zemsty przez facetów takie oficjalne i nie, za to u kobiet to chyba standard;)

Gość xzvczxcvxvz
Kaliban, bo kobiety mają hipokryzję we krwi, przecież to chyba powszechnie wiadome

przestańcie dzielić na K/M a może to zalezy od stopnia doznanej krzywdy?

Gość grrrrr
Czy mam rozumieć że kobiety które się mszczą to po prostu małe dziewczynki? No tak a co myślałeś ?

temat dotyczy facetów... kobiety ktore sie mszcza - sa dziewczynkami - z tym sie zgodze. Ale Kaliban ktorego niE znosze po prostu zawsze mu sie tak wpierdolić swoje 3 grosze, zeby z kazdej kobiety zrobic wiedźme!

WrocloveGirl => Tylko z 99%. A że tylko 3 gr - nic na to nie poradzę. Płacę za rzeczywistą wartość towaru. :P

Gość oj sami
zemsta zależy od stopnia doznanej krzywdy? tzn że każdy porzucony/a się mści NIE!!!! mściwość jest tylko cechą charakteru i to bardzo złą nikogo przecież nie można zmusić do bycia razem!

Kalibanie... a ja miałam nadzieje ze kiedyś ta twoja wredność sie skonczy.../ ps. A ty nie jestes moze kobieta?? bo momentami mam wrazenie jakbym czytala wlasna szefowa...:/

a mściwość jest cechą ludzi słabych - bez względu na to czy dotyczy kobiety czy mężczyzny... mściwość to zewnętrzną forma żalu z którym niektórzy nie potrafią sobie poradzić