Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pitu - pitu

Rozmowa kwalifikacyjna - ile powiedziec

Polecane posty

Gość Pitu - pitu

Rozmowa kwalifikacyjna - ile powiedziec, ze chce zarabiac? Stanowisko grafik komputerowy, ponad 3 lata doswiadczenia zawodowego, wyksztalcenie artystyczne + przygotowanie do druku. Duze miasto ponad 500 000 mieszkancow, duza firma, ma osobno grafikow i informatykow, kapitał zakładowy 150 000 zł. Wiecej nie wiem Dzieki za pomoc

Gość Pitu - pitu
Nie umiem robic stron www, ale po innych ogloszeniach tej firmy wnioskuje, ze maja osobne stanowisko dla takiej osoby

Gość raspanak
myślę że 3500 netto to minimum

Gość Pitu - pitu
Nie gniewaj sie, ale mowisz serio czy zartujesz? Masz jakies doswiadczenie w tej kwestii? Bo ja do tej pory pracowalem w dosc malym miescie, gdzie de facto nie wymagali za duzo (ja umiem wiecej) i zarabialem 2.400, ale to przed tym ogromnym wzrostem bezrobocia. Przeprowadzilem sie do wiekszego miasta i tu tez szukaja grafikow, ale oferuja 1 000 zl netto. Ostatnio jak chcialem 2 000, to facet powiedzial, ze tylko na czarno. Obawiam sie, ze jak powiem 3 500 zl netto, to mnie wysmieja. Czy 2 500 zl to bedzie O.K., z uwagi na to, ze jest to duza firma? Jak wspominalem, nie znam sie na tworzeniu stron www (jestem w stanie tylko zaprojektowac layout takiej strony)

Gość Pitu - pitu
up

Gość pytanie zasadnicze czy chodzi
o grafikę 2D czy 3D ?

Gość Powiedz może 2000
myli mi się zawsze netto z brutto... 2000 na rękę. To moim zdaniem rozsądnie w dzisiejszych czasach. Choć z drugiej strony masz już doświadczenie :O Ciężko powiedzieć.

Gość Pitu - pitu
2D

Gość Pitu - pitu
Zapomnialem powiedziec, ze potrafie takze fotografowac.