Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna wrona

*Pogaduchy do poduchy*

Polecane posty

Ziutko :) pamiętałas o mnie :) lubię Cię za to ❤️ zabiorę Cię do mojego snu :) to będzie piękny sen

Diablo :D,widzisz nie zwiał :P koffa mnie:D:P Saam,jak to bedzie seksowny sen to cie uduszę :D:P;) dobrj nocy :)

wyznanie było zaszyfrowane zgadłaś Josephino 👄 zwłaszcza ze snem pa pa paa

witam latające piękności :) i życzę miłego dnia :) przyniosłem 🌼 ja należe raczej do tych pełzających stworków :D przynajmniej dogóki nie wypiję kawy :P ale widzę że nikt tu nawet wody nie zagotował :(

hej Diabliczko :) od Józki to ja się niczego nie mogę doprosić :( a Ty jesteś bardzo miła :) niczym aniołek. Pyszną kawę podajesz, dziękuję 🌼

Diabliczko :) ciekawe co jeszcze by mi się udało dziś wyprosić od Ciebie :) może buziaka? :) proszę, daj się pocałować

sądziłem że skoro uśmiechasz się tak zalotnie to nic nie stoi na przeszkodzie abyśmy tą kawę którą pijemy osłodzili pocałunkiem :) Twoje usta kuszą diabelnie.... ;)

ciekawe jak ja będę wyglądał jak zostanę z Tobą na dłuźej :O przecież niczego Ci nie odmówię a napewno nie zrezypnuję z takiego ciasteczka :) moja deta legła w gruzach 😭 następnym razem poproszę o bułeczkę :p ;) jest mniej kaloryczna z pewnością

nie gniewaj się Ziutuniu :) jeszcze się poprawię otworzyłem Twój topik rano, buzak mi się należy jak koniowi owies ;)