Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna wrona

*Pogaduchy do poduchy*

Polecane posty

gdybyś sama spała to byś nie zaspała 😭 kim on jest :O

:D Noo wieszzzz:classic_cool: Przyleciał w nocy ...słabo widziałam :P Aleeee;) Pół nocy nie przespałam :classic_cool: To było potężne ptaszysko:D:P

przyleciał czy przeleciał bo jakoś nie dosłyszałem :O 😭

a miałaś chociaź z tego jakąś przyjemność czy tylko sprzątanie :P bo z ptakami to róźnie bywa :)

:D:D:D Przyjemności było w bród !!!:D A i sprzątania też co niemiara:O Do tej pory wciągam wyciągam sobie kolorowe piórka z ...głowy :P:D:D

to po co było to Twoje gadanie : 'nie zdradze cię nigdy, nie zdradzę cię nigdy' :O tylko nie mów że się broniłas 😭

HEEELLOOOOOO !!! dzień dobry :) nielot wita latającą od której to zaczynamy pracę że lista jeszcze nie podpisana :O a o wstawionej wodzie nie wspomnę 😭 miłego dnia 🌼 Ziutko

... aaaa ... to znaczy że skrzydlata pani pracuje w sklepie? ja poproszę kawkę (nie mylić z wroną) mocną, bez cukru ale zabieloną :)

Brunet:DTy to jesteś ciekawy model :D masz maila?:classic_cool: Saam,juz parze kawkę :D,na pewno sie nie pomylę i nie zaparzę wrony :D:P Saaam krakałam głośno 😭i nikt nie słyszał 😭,no mówie Ci musiałam ulec :P:D

Ziutuniu :) Ty to potrafisz wyczarować wszystko :) tak pysznej kawy jeszcze nie piłem. Szkoda źe jesteś tak daleko i nie mogę Cię wyściskać :) a o tamtym przykrym zdarzeniu zapominamy :P

Ziutko :) a któż wczoraj tak Cię mocno pilnował że nie pojawiłaś się wcale :( duźo masz pracy czy luzik?

Mam luzik :) Tylko troche zaległości muszę nadrobic :O Saam ,na szczęście kafe to nie całe moje życie :) A co do uścisków to nie mam nic przeciwko aby wirtualnie sie poprzytulac ;)

wiem że nie całe i że taką pięknością każdy facet chce się zaopiekować ale pomyśl że ja też tęskniłem i było mi smutno źe Cię nie ma. pracujesz w papierkach? masz jakąś przerwę ...... znaczy w pracy? może pójdziemy do parku poprzytulać się :)

Wronko👄 jest ciepło :) to dobrze 🌻 stopka oddycha :P 👄 wygodne ? na obcasie? nie ocierają? :P pazurki pomalowane w kolorze lata? :P 👄

Saam :)you my sweetheart :),gdybym wiedziała ze tesknisz przyleciała bym :) Pracuje w papierkach :),przerwy nie mam :(,ale na spacer aby sie poprzytulac w cienu drzew z przyjemności pojdę :)