Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna wrona

*Pogaduchy do poduchy*

Polecane posty

Schowany :),nie chcesz juz pisac pod tamtym nickiem ??....czy cos sie stało ??:) Twardziej ,sko jesteś taki twardzielem to podejdź do takiej 18-stolatki i jej powiedź że chcesz ja zerżnąć :D:P

Gość prawdziwy twardziel
chyba tak, chyba jest chorobą, nie wiem nie znam się na tym, w sumie to nigdy nie byłem u psychologa żadnego, ale znam siebie i moja skromna osoba pasuje jak ulał do tych wszystkich opisów tego zaburzenia i jego objawów, z tego co pamiętam to już w przedszkolu taki byłem ale wiesz, w życiu każdego człowieka przychodzi taki moment że ze wszystkim można się pogodzić, kiedyś było mi bardzo źle z samotnością, naprawdę bolało w środku, ale teraz mnie to za przeproszeniem pier#$%^ najgorsza jest matka, która nie potrafi zrozumieć że jestem czubkiem, i co trochę wypomina mi że się w towarzystwie odezwać do ludzi nie umiem, strasznie mnie to wku%^#$, raz mało nie wybuchłem i jej nie pier$%^&#$% ale się powstrzymałem

nie chce nic mowic, ale ja jak czytam opisy chorób, to mam je wszystkie po kolei. jednak lepiej idz do lekarza... bo czesto jest tak, ze jak cos sobie przeczytamy to sobie mozemy wmowic i sie pod to zachowywać.... tak po krótce

Gość prawdziwy twardziel
"Twardziej ,sko jesteś taki twardzielem to podejdź do takiej 18-stolatki i jej powiedź że chcesz ja zerżnąć " No ale ja mam zaburzoną osobowość i nie mogę tego zrobić. "a czemu osiemnastke???? starsza nie moze byc?" na jakby mnie zgrabna, ładna i zadbana trzydziestka chciała zgwałcić to jakoś specjalnie bym nie protestował

nie no ja 30 to nie mam.. bliżej do tej 18nastki zdecydowanie. :P:P:P:P :D

Gość prawdziwy twardziel
" nie chce nic mowic, ale ja jak czytam opisy chorób, to mam je wszystkie po kolei. jednak lepiej idz do lekarza... bo czesto jest tak, ze jak cos sobie przeczytamy to sobie mozemy wmowic i sie pod to zachowywać.... tak po krótce " przykro mi ale u mnie to nie przejdzie, o schizoidalnych zaburzeniach osobowości dowiedziałem się jakieś pół roku temu, a moje zachowanie jest takie odkąd sięgam pamięcią, już w podstawówce się izolowałem od innych dzieci, nigdy nie potrafiłem się odezwać do ludzi, nie odczuwam potrzeb kontynuowania znajomości - jest to jest, nie ma to nie ma, właściwie to poza ludźmi ze studiów nie mam żadnych znajomych, wszystkie kontakty pourywałem, itd...

Gość prawdziwy twardziel
" nie no ja 30 to nie mam.. bliżej do tej 18nastki zdecydowanie. " a powiesz to?

o rety bejbe, ale ty mozesz miec 100 innych zaburzen, bez urazy... ale kompetencji nie masz, zeby sobie cos tam stwierdzic. ja po kazdym wykładzie mam jakies "zaburzenie" jak skoncze ta psychologie to bede miala chyba wszelkiego rodzaju mozliwe choroby psychiczne xD

Gość prawdziwy twardziel
ale ja nie mam wszystkich możliwych chorób psychicznych, czytałem o wielu, i wiadomo z każdej człowiek znajdzie jakieś objawy u siebie, ale do objawów schizoidalnych zaburzeń osobowości moje zachowanie pasuje jak szyte na miarę

Gość prawdziwy twardziel
kompetencji nie mam ale znam siebie

Husky ,może ty lepiej nie przerwij te studia:D Twardziel ,a Tobie dobrze radzę lecz to swoje zaburzenie bo zostaniesz prawiczkiem do końca życia;):D A tak w ogóle to dzień dobry :)

dzień dobry :) podobno tu się można napić ...... dobrej kawy, czarnej jak wrona :D chętny jezdym ..... Iwonko :) masz dla mnie uśmiech? miłego dnia Królewno 🌼

heellooooo , czy zastałem Józefinkę :) chciałem przeprosić za swoje poranne zachowanie 🌼 👄

Saam zapytaj Wrony bo skasowała najlepszy temat jaki tu był 😠 a ten temat dopiero się rozkręca można pisać o czym się chce, chyba

Gość mam zaburzenia osobowści
to ja prawdziwy twardziel tylko jakiś frajer zaczernił mi nicka trzymajcie za mnie dziś kciuki i módlcie do Światowida, Swarożyca i Peruna żeby mi pomogli

Gość mam zaburzenia osobowści
co do moich zaburzeń to postanowiłem że zacznę leczenie, nie prędko ale zacznę, jeśli jesteście ciekawe to opisałem swoje problemy w temacie "zaburzenia osobowości - pytanie" czy jakoś tak