Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skarbeczek0204

broblemy z chlopakiem

Polecane posty

Gość skarbeczek0204

Witam, chcialabym przedstawić swój broblem z chłopakiem(narzeczonym) a mianowicie: jestesmy już ze sobą ponad 4 lata... bywały bardzo duze kryzysy miedzy nami, ale dawało sie jakos wszystko uratowac rozmowami itp... generalnie miedzy nami jest wszystko ok, poza tym, ze nie spedzamy juz tyle razy chwil co zawsze(fakt faktem praca jest przeszkodą) ale prawie nic razem nie robimy, coraz rzadziej nawet w sprawach lózkowych. od miesiaca moj chłopak pracuje jako dostawca w piekarni i wstaje o 2:30 a o 13 zawsze jest w domu, przesypia sie i wstaje kolo 17 a o 20-22 idzie znów spac:/ ale w czym jest problem? ciagle sie klócimy, on nic nie robi w domu, nic nie pomaga ale by chociaz dbał o to co zrobiłam ja-tez pracuje tylko mam zawsze w tygodniu wolne 2-3 dni-zazdrosci mi tego ze nie pracuje codziennie jak on i sie za to wyzywa. nie mozemy sie w ogóle dogadac,znależć kompromisy by było dobrze jak zawsze-jak to zmienic, jak do niego podejśc by zaczął cos robic? nie chcemy sie rozstawac bo sie bardzo kochamy i chcemy byc razem na zawsze, tylko niech on tez pokarze ze mu zalezy na mnie,na obowiazkach-nawet małych by mi pomagał bo sama nie dam rady ze wszystkim...

Gość nie ty jedna uporasz
siez tym probleme, duzo jest takich par ale badz dzielna, chłopak nie powinien cie tak traktowac, ale tacy juz sa faceci...

Gość nie ty jedna uporasz
widze ze nikt nie zajał sie twoim problemem a szkoda bo to ciekawe