Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorzki smak pomarańńczy

Mam 26 lat i zwariowalam.Zakochlam sie w jego glosie.

Polecane posty

Glupota moja nie zna granic.Poznalsimy sie przez neta.Wiele razy rozmawiamy przez telefon.I ma cudny glos.Uwilbiam ten glos. A dzis spieprzylam sprawe.Akurat jechac przez mja miejcowosc.Zadzwonil do mnie popoludniu i zostawil wiadomosc na poczte.Ze zaraz bedzie w moim miejscie i czy sie zobaczymy.Dopiera nie dawno odsluchalam ja i zadzownilam do niego.I mowi co i jak.I znow ten rozbrajajacy glos.Mowi ze bardzo si cieszy ze do niego zadzwonilam i zrobilam mu tym ogromna nie spodzianke.Czekam az pojawi sie na gg i znow rozmowy do 4 rano. Jak mam sie zachowywac w stosunku do niego????????

A widzieliście się już? Uważaj na zauroczenie bez spotkania, to niebezpieczne - można się gorzko rozczarować :) Czym on się zajmuje? :)

Ja go widzialam aleon mnie jeszcze nie.

Gość Punka
A w jakim jesteście wieku?

On ma 30 lat.Ja 26.Mowi do mnie ze z nikim tak sie nie rozumie jak ze mna.Jak dzwoni wiecozrem t potrafimy jednoczesnie pisac i gadac na gg.I nasze rozmowy trwalo po 4-5 h.I koncza sie o 4 rano.

Oj aż mi się początki mojego związku przypominają... 3 dni rozmów na gadu, smsów non stop, do 3-4 nad ranem, po 3 dniach spotkanie na piwo - i poleciało dalej, od razu wiedzieliśmy że to jest TO. Szczęścia życzę ;) A jak masz się zachowywać? Normalnie, bądź, sobą, nie narzucaj się zbytnio ani zbytnio nie olewaj ;) Długo się znacie?

Jakies 2 tyg.Jest problem bo on ma zone.ale nie sa razem.Zadzwonil do mnie przed chwilka ale niewiem co to bylo.Jaki brzdek. A po chwili mms zdjecie jego.

Gość tez te tez
jestem w identycznej sytuacji co ty- tylko nowo poznany facet ma zone:p

I jak sie z tym czujesz ze on ma zone???????

Gość tezzzzzzzzzzzzzz
powiem ci tak ...poznalismy sie na czacie, super pisało sie, wymienilismy sie mailami, po jakis 2 miesiacach postanowilismy sie usłyszec - i poszlo! Jestesmy soba zauroczeni- widzielismy sie raz! Jak sie czuje z tym ze on ma zone?? nijak bo ja tez mam kogos, troszke mnie to wkurza - ale co tam , przeciez to ona ma do niego prawo:((

a z jakiego wojewodztwa jestescie,On ma zone ale nie sa razem.A on ma 2 dzieci.A ten twoj?

Gość tezzzzzzzzzzzzzzzzzz
oboje nie posiadamy dzieci ........ Dziwne to uczucie, jak prowadzimy godzinne rozmowy przez tel to czuje sie jak malolata , motylki w brzuchu i te sprawy- mozemy gadac ze soba cał czas, smiejemy sie, czasem razem płaczemy itp. dajemy sobie energie... dzis napisał mi ze cos czuje do mnie - tylko ciezko mu to nazwać...niewiem czy powinnam sie cieszyc czy tez nie- jakos dzinie mi sie zrobiło... Nap ierwszym spokaniu bylismy troszke zestresowani, pierwszy raz sie widzielismy a tak duzo o sobie wiedzielismy,..... Cały czas zastanawiamy sie po co nas los postawił na swojej drodze- bo tylko dzieki naszemu poznaniu uswiadamiamy sobie, ze nasze zwiazki które do chwili poznania wdawały nam sie idealne sa teraz porażka...

Gość sderftyuiop
wal do psychiatry ,nie spotkałam sie z czymś takim , jak mozna sie. zakochac w głosie

Gość tezzzzzzzzzzzzz
moze ona nie zakochała sie tylko zauroczyła- zle to nazwała i tyle....

zauroczylam sie

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
a dopiero co zakładałam temat o romansach... :P ze ostatnio ich co raz więcej :D widze ze jednak sie nie pomylilam :P (ale nie odbierajcie zle mojej wiadomosci;) po prostu sie zastanawialam dlaczego zonaci faceci wdaja sie w takie sytuacje :P szczescia zycze ;)

Gość znudzony żonkoś się zabawia
"Jest problem bo on ma zone.ale nie sa razem." Taaa, to on tak twierdzi...

czekaj to w końcu ją ma czy nie ma ?? łatwiej ci jest wierzyć w takie bzdety:D czujesz się w tej sytuacji niewinna?:D ja też mam męża ale obecnie nie jesteśmy razem:D bo on jest w pracy:P to co to się liczy??:P

Gość mfmkfislxks
dokładnie tak, zgadzam sie z dziewczynami...myśle ze cie bajeruje- jak mozna być żonatym i nie mieć zony?? nie mieszkaja razem , sa w separacji??? Ja spotykam sie z zonatym ale nie ma takich tekstów - on ma zone ja tez kogos mam - nie oklamujemy sie! sytuacja byla klarowna od poczatku- a fakt ze nam sie nie układa ze swoimi partnerami to inna bajka...