Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tracyyyyyyyyyyyy

Jak to jest z ta nasza klasa-SKRAJNOSCI.

Polecane posty

Gość tracyyyyyyyyyyyy

1. Ludzie maja po 100 zdjec, co rusz dodaja nowe. Nie ma imprezy z ktorej nie dlainby noweo zdjecia. Czesto robia zdjecia z mysla o naszej klasie. 2. Ludzie, którzy maja jedno zdjecie, szkoly poukrywane, wiek ukryty, okienka z aktualnym zajeciemukryte. Wszystko ukryte nwet przzed znajomymi. Po co ludzie w takie skrajnosci wpadaja? Nie rozumiem ani jednej a ni drugiej skrajnosci.

Gość tracyyyyyyyyyyyy
dodam jeszcze ze ja mam te dwie cechy w jednym, mam 100 zdjęć i co chwile dodaję nowe, robie zdjecia z myślą o tym zeby zaraz wrzucić na nk ale jak już dodam to ukrywam nawet przed znajomymi co o tym myślicie?

Gość fsffffffffffffdddddddddd
ja mam jedno zdjęcie w porywach czasem mam dwa ale to już dawno temu było, mam wszystko poukrywane ale tylko przed obcymi znajomi widzą wszystko

Gość o4lo5o6
te skrajnosci sa chore,

Gość fsffffffffffffdddddddddd
dodam jeszcze ze do znajomych zapraszm wszystkich co mi sie napatoczą, znajomych znajomych i nieznajomych, krewnych z kilku pokoleń, wszystkich o nazwisku takim jak moje i wszystkich o podobnych nazwiskach nawet jak są różne, klany, fankluby, postaci z kreskówek, moich idoli i fanów, wszystkich z kontami fikcyjnymi, ale najważniejsze ze moje zdjęcia widzą tylko znajomi

Gość fruttter
taa,cos w tym jest.zastanawiam sie po co niektorzy moi znajomi wrzucaja fotki po czym blokuja mozliwosc komentowania:D