Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arlterrr

brązowe upławy, okres co 3-4 miesiace..

Polecane posty

Gość arlterrr

1,5 roku temu odstawilam tabletki anty ale wlasciwie od tego czasu mam problemy z okresem tzn jest bardzo nieregularny, bywa ze nie mam i 3 miesiace. i teraz mam takie pytanie bo ostatnio miesiaczke mialam 3-4 miesiace temu. jakies 2 tygodne temu miałam brązowe upławy ale zero krwi tylko po prostu mialam całe brązowe wkładki i nieprzyjemny zapach to był jakby zepsuta krew.. mam stresujacy tryb zycia, bywa ze nie spie 2 dni.. niedlugo pojde do ginekologa ale jeszcze sie obawiam jednej rzeczy. miesiac temu spalam z chlopakiem i mial prezerwatywe ale doszedl we mnie i wiadomo ze to jest wieksze ryzyko. mysle ze w moim przypadku malo prawdopodobne zebym zaszla w ciaze ale czytalam ze kobiety mialy takie uplawy brazowe w ciazy.. z tym ze po dwoch tygodniach to chyba za wczesnie? a poza tym skoro mam takie rozregulowane cykle.. juz sama nie wiem. moze mi ktos cos doradzic? mam dopiero 20 lat wiec chyba cos z moim organizmem nie tak skoro mam juz takie problemy i sie martwie :(

Gość arlterrr
podnoszę

Gość arlterrr
no nie biorę, napisałam, że odstawiłam 1,5 roku temu. wtedy brałam ysminelle i logest. troche wczesnie bo zaczelam w wieku 17 lat i moze stad te problemy ale teraz sie naprawde martwie

Gość arlterrr
czytałam o tych plamieniach na forum ale nie znalazłam odpowiedzi na wszystkie pytania dlatego załozylam nowy topic