Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arlterrr

brązowe upławy, okres co 3-4 miesiace..

Polecane posty

Gość arlterrr

1,5 roku temu odstawilam tabletki anty ale wlasciwie od tego czasu mam problemy z okresem tzn jest bardzo nieregularny, bywa ze nie mam i 3 miesiace. i teraz mam takie pytanie bo ostatnio miesiaczke mialam 3-4 miesiace temu. jakies 2 tygodne temu miałam brązowe upławy ale zero krwi tylko po prostu mialam całe brązowe wkładki i nieprzyjemny zapach to był jakby zepsuta krew.. mam stresujacy tryb zycia, bywa ze nie spie 2 dni.. niedlugo pojde do ginekologa ale jeszcze sie obawiam jednej rzeczy. miesiac temu spalam z chlopakiem i mial prezerwatywe ale doszedl we mnie i wiadomo ze to jest wieksze ryzyko. mysle ze w moim przypadku malo prawdopodobne zebym zaszla w ciaze ale czytalam ze kobiety mialy takie uplawy brazowe w ciazy.. z tym ze po dwoch tygodniach to chyba za wczesnie? a poza tym skoro mam takie rozregulowane cykle.. juz sama nie wiem. moze mi ktos cos doradzic? mam dopiero 20 lat wiec chyba cos z moim organizmem nie tak skoro mam juz takie problemy i sie martwie

Gość arlterrr
up

Gość klodiaaaaaaaa
powiem ci ze ja tez takie mam wydaje mi sie ze to z powodu cyklu caly czas sie zmienia stres nawyki zywnosciowe itp

Gość klodiaaaaaaaa
I moze jeszcze masz okres jak ja co 35 do 37 dni co podobno wystepuje to u kobiet ktore maja po 50 lat

Gość aniolek1973
Brazowe uplawy towarzyszy wielu schorzeniom od urazow wew pochwy po zakarzenia bakteryjne ktorym towarzyszy stechly zapach rybi, ciaza, , albo banalne tj. jajeczkowanie, Zalezy od tego jak sie czujesz ogulnie czy masz bole brzuch, pieczenie pochwy, fakt ze masz okres nieregularny swiadczy o zabuzeniach hormonalnych i trzeba przebadac sie w tym kierunku.