Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chybamniejużporabałonaamen

Czy to może być ciąża?

Polecane posty

Dziękuję za wyrazy współczucia. Tyle się staramy i nic :O

Bądź dobrej myśli !! No już!! uszy do góry!! Jutro kolejny piekny dzionek :) Będziecie na spokojnie probowac dalj - tylko bez przymusu.. I kupcie sobie testy owulacyjne - i w jej czasie się kochajcie - powinno trafić ;) tylko wczesniej te kilka dni se darujcie :) By pleniczki miały siłę Będzie dobrze :* mam kciuki :)

Dzięki :* Już otarłam łzy, zacisnęłam zęby i do przodu :)

Gość Hagneta
A ja bym poczekała jeszcze ze 2-3 dni, może okres nie przyjdzie i wtedy znów bym zrobiła. Bo szansa jeszcze jest, póki nie ma okresu. Tak sądzę! :-)

bierz castagnus na wyregulowanie cyklu, wiesiolek na poprawe sluzu +kwas foliowy. Mnie pomoglo i zaszlam w 3 cyklu staran. :)

Jak okresu nadal nie będzie, to powtórzę test :) Kwas foliowy biorę od dawna. Regulować cyklu chyba nie muszę, od 15 lat mam regularny, tylko teraz to zaskoczenie... :O Zapewne ta podróż zagraniczna miała wpływ.

Witajcie :) Zgodnie z obietnicą, powtórzyłam przed chwilą test. Wynik niestety negatywny, ale okresu nadal nie mam. Czy to możliwe, żeby jedna głupia podróż tak na mnie wpłynęła? :O

Witaj! Nie chcę Ci robić niepotrzebnie nadziei, ale mam w pracy znajomą, której test "sikany" pokazał ciążę dopiero po 6 tygodniu. Robiła wcześniej chyba pięć razy, bo @ się spóźniała i już uznała, że to nie ciąża na bank, dopiero kiedy ją zemdliło któregoś ranka, poszła po kolejny test do apteki, ale bez większego przekonania, no i wyszły dwie grubaśne krechy:) Ale równie dobrze może to być skutek Twojej podróży. Pozdrawiam i życzę aby z Tobą było podobnie jak z moją znajomą :)

Dziękuję :) Nadzieja jest mi potrzebna :) Pozdrawiam Cię serdecznie :*