Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa

on 40, ona ok.20- jak to jest z tymi romansami?

Polecane posty

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa

co jest grane ostatnio? wydaje mi sie ze wszedzie o tym czytam, duzo osob o tym mówi, na kafeterii w ciagu ostatnich kilku dni ze albo ktos chce romansu, albo zwiazki z roznica wieku ponad 15 lat... nawet na demotywatorach poruszyli ten temat http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201006/1275929825_by_kalaforek_500.jpg Byłam ostatnio na pewnym wyjezdzie i normalnie żonaci i dzieciaci faceci (sami byli na tym wyjezdzie) przystawiali sie do dwudziestolatek... kryzys wieku średniego u mezczyzn, a u dziewczyn chęć sprobowania czegoś nowego? wydaje mi się, czy cos w tym jest? kiedys wydawalo mi sie to okropne, jak w ogole mozna, teraz sama mam ochotę pokrecic z dojrzałym facetem. moze dlatego zauwazam to do okola?

Gość pluuuuu,ci
starsi faceci sa pycha, mnie krecą bo sa bardziej doswiadczeni i mescy🖐️

Gość midribb
moj facet jest starszy o 13 lat ale to juz dla mnie taka max roznica, a poza tym to nie wiazalabym sie z kims o tyle starszym gdyby to nie byl ON , po prostu sie zakochalam, ale nigdy nie szukalam kogos starszego..coz milosc nie wybiera ;)

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
no tak, serce nie sługa ;) tyle ze ja mam na mysli zonatych facetów najczesciej juz z dziećmi, i ich spotkania spotkania, kręcenie lub sex, no i jakies tam zainteresowanie sobą, z mlodymi dziewczynami, a nie miłość :P

Gość midribb
nie wazne w jakim sa wieku, zonaci faceci maja zony i nie uznaje wogole tego typu romansow, a co do samotnych 40 latkow to co kogo to obchodzi w jakim wieku sobie znajda dziewczyne do krecenia

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
jak są wolni, to nikogo :P pytanie tylko dlaczego 40 latek leci na takie mlode pomimo tego ze ma zone i dzieci? byłam tego świadkiem, i to nie pojedynczego przypadku, wiec tak mnie to teraz zastanawia...

Gość midribb
hmm dlaczego, mysle ze kazdy facet poleci na fajne młode mięsko :P a tacy panowie, coz moze znudzeni ? przygod im sie zachciewa

bo to kryzys wieku sredniego :D naprwdę chcesz znac wyjasnienie naukowe? :P

Gość Wolvfram
ale weź pod uwagę, że w wieku 40 lat jest nadal sporo samotnych kawalerów, którzy odpuścili sobie kontakty z kobietami, gdy wiele razy otrzymali od kobiet kosza i postanowili, że nie warto i nie należy zaczynać po raz kolejny, rozbijają się świetnymi autami ale nie mają ochoty na żadne związki , wiem, kobiety lubią się zadawać ze sprawdzonymi facetami w związkach :)

chyba oczywiste, ze takie 20 paro latki mają najlepsze cialko ja? ja.. no więc panowie przypileni, ze to ich ostatnie poddrygi przed staroscia.. to korzystaja. głowa szaleje, a dupa siwieje 🖐️

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
nie no, tyle to sie domyslałam ze facetowi bardziej sie podoba 20latka niz 40letnia żona ktorą mma na codzien od wielu wielu lat :D bardziej mnie dziwi hmm ze to dzieje się co raz blizej mnie. do tej pory myslałam ze "takie rzeczy tylko w erze" albo na filmach :P

Gość desra
Wolvfram- to są z reguły zwykli babiarze którzy zatrzymują się na poziomie niedojrzałych 30 latków i nie robią żadnych postępów. Znam paru takich 'panów impreza' i chyba żadna normalna kobieta nie chciałaby z nimi się wiązać

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
kurde dziwne to wszystko :P 40 letni facet poszaleje, pozniej wroci do domu i pocałuje dzieci w czółko i pojdzie spac obok żony :P bo przecież nie powie ze całował sie z małolatą... :D

wyjasnienie naukowe jest takie, ze panowie są do poźnych lat płodni.. a w wieku ok lat 40.. ich partnerki przechodzą menopauze i stają się bezpłodne, a wiadomo, ze podswiadomie w seksie chodzi o rozmnazanie się. ja?

Gość a małolata
nie przyzna się swojemu chłopakowi że całowała sie z 40 latkiem :P i kółko sie zamyka :D (no 20kilka to juz nie taka "małolata" :P )

Gość jaaaaa2o
desra ja bym wolala takiego pana impreze niz 40 letniego dziada w kapciach 🖐️ a mam 30 na karku juz

Gość desra
inaczej byś pomyślała gdyby taki już się zgodził np. na dziecko a później ty byś się zajmowała bo on by ciekał z kumplami, no chyba że też jesteś tego typu to wtedy załatwicie sobie opiekunkę i w długą

Gość Wolvfram
moim zdaniem facetowi w wieku 40 lat jeszcze wszystko się chce i jeżeli ma temperament to będzie podrywał małolaty i inne panienki a kobieta w wieku 40 lat to ma jedno na myśli, gdzie zasnąć razem z kurami , czyli spanie to najważniejsza sprawa w życiu :)

Gość jaaaaa2o
e no dajcie mi takiego faceta bo wszedzie dookola jakies mlodo stare dziadusy :(

Gość Wolvfram
co to znaczy dajcie ? wibrator sobie daj :)

Gość jaaaaa2o
znaczy sie znajdzcie :D

Gość jaaaaa2o
mowisz o badągu?

ale badąga to ma kazdy facet, a le wlasciciel jednego jest szczególny ❤️

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
a ja jutro sie kusząco ubiorę i bede kokietować mojego wykladowcę :D oczywiscie sam na sam na konsultacjach... :D serio :classic_cool: wiem ze on juz od pierwszego roku ma na mnie ochote :D

tez mialam w poprzednim polroczu zajebiaszczego wykladowce uuuuuuuuhm :(

Gość aqaaaaaaaaaaaaaaa
ten nie jest jakis super zajebisty :P sa na uczelni lepsi :D ledwo 30 mają, ale nie mam do nich dostepu bo brak zajec z nimi... :(