Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zychwiczowiczowa

A co tu dzisiaj taki spokój???

Polecane posty

Nie lubie sie klucic ,ale jak mi ktos zalezie za skore ,to co mam zrobic?

Nie należę do osób które lubią aby im "skakano po głowie":)dlatego zainteresował mnie ten temat:)

Bo jak czytalas ,ktos wyssal sobie cos z palca i jakze mialem sie nie wkurzyc, a poza tym nie lubie pomaranczy

Ludzi z wieloma nikami tutaj ,tego tez nie lubie nie wspomne o podszywach ech ,:)

Zastawiam się ,dlaczego niektóre nicki aż tak bardzo lubią wzniecać kłótnie,i co tak naprawdę nimi kieruje :) Pomarańcze uwielbiam :)A te które są nadgnite ;)staram się nie zauważać, w ten sposób ćwiczę się w cierpliwości :)

tak na prawdę to nie wiem o co tak dokładnie poszło :)nie bardzo chcę się zagłębiać w ten temat :),lobię zwiedzać tematy na kafe:),na razie nie mam jeszcze swojego ulubionego :)

Hm dobry pomysl ,ja owoce lubie hihi ,a to masz racje sam jestem ciekaw co powoduje ze ktos wywoluje kłotnie ,a wtedy poprostu uciekaja ludzie z topika albo wybieraja strone za kim sa ,:)

Ale zawsze budzi sie ciekawosc ,co jest u innych jak wyglada ich zycie jak sobie radźa ,jakie maja zainteresowania

Z tego co zauważyłam to prawie na każdym temacie zdarzają się potyczki słowne ,:)widocznie w tak dużej aglomeracji nicków nie trudno o to :),tylko irytuje mnie bardzo iż przeważanie to pomarańcze wywołują takie emocje:D,czyży niektóre czarne nicki bały się kompromitacji :D i dlatego uciekają się do takiego "triku"?:) Jakieś refleksje mnie naszły ,sorki jeżeli przynudzam ,:)a może zaproponujesz jakiś inny temat rozmowy :)?

Co do ciekawości ,zgadzam się z tym ,tylko ja wole o sobie za dużo nie pisać :),natknęłam się na kilku tematach ,że niektóre nicki są śledzone ,a potem zarzucane oskarżeniami :)na które ciężko było im odpowiedzieć.

W sumie masz racje tez jestem ciekaw dlaczego to robia , ja tak zapytam jakie masz zainteresowania by cos wybrac ...:)

No dobrze to zrobimy tak zeby nie było klopotow ,to czasem meila sie wysle ,mam nadzieje ze sie zgodzisz z moim zdaniem

HHmmm...interesuje mnie dużo rzeczy ,jestem ciekawa świata:) Ciężko mi teraz wybrać jakiś temat,tym bardziej ze mam do rozmowy mężczyznę :)z kobietami idzie mi znacznie łatwiej :)

Ciekawy temat ,ten o pieskach ,ja do tej pory dokarmiałam tylko pajacyka :)Dzięki popaprana :) A co do maile ,to nie wydaje mi się aby to było konieczne ,ale jeżeli zaistnieje taka konieczność nie zawaham się skorzystać :)

To mnie cieszy ,vins:) ja lubie podróźowac ale po polsce i moim regionie

Pisząc o podróżach miałam na myśli zwiedzanie kafe:),a jeśli chodzi o podróże po świecie ,to bardzo bym chciała tylko...moje środki nie bardzo mi na to pozwalają :),a czy Ty lubisz podróżować?Zwiedziłeś już jakieś kraje :)

Hm no mam w sumie taki sam dylemat jak ty ,mam 2 kolka i lubie jezdzic do 100 km od domu .takie mam zainteresowanie