Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wawcia_powraca2

Ulotka Komorowskiego z dostawą do domu między godz. 17 a 29.

Polecane posty

Gość wawcia_powraca2

o mamo :D:D

Gość fdklhghahgl
Ale z ciebie jest idiota

Gość shatyn liberałem?
niech spróbują, spuszczę ze schodów!

Gość wawcia_powraca2
ulotki z Kaczyńskim sam bym roznosił w zębach ale Komoruskiego nienawidze hau hau hau wrrrrrrrrrrr hau hau taki ze mnie prostaczek zacietrzewniony, bolszewika bij bij bij! a pan Jarosław Kaczyński to móój idol bo on jest starym kawalerem jako i ja jestem, nie ma prawka jako i ja nie mam i jest brzydki jak maszkara jako i ja jestem

Gość rannypttak
kaczynskiego ulotki mozna z samolotu zrzucic :)

Gość a ja chętnie wpuszę o 29
co mi zależy :)

Gość kaczynski na prezydenta
na interi kaczka 50 % Komorowski 25 % Głosów: 331937

Gość jebnieci
chyba was kurwa pojebalo na kaczke glosowac popierdolency ;/

Gość maximus_vertus
znalezione na interii :D:D:D:D Bój się Polaku, bój się, wraca IV RP Bój się Polaku, bój się, wraca IV RP Zamarli na Helu, zamarli na Wawelu Po trupach do celu, po trupach do celu Nie wierzył nikt, wątpiło wielu A Jarek na to: "Po trupach do celu, po trupach do celu" Bój się Polaku, bój się, wraca IV RP Bój się Polaku, bój się, wraca IV RP Nie! On światłem ciemniejszym niż czeluść w tunelu Na czele kartelu, po trupach do celu, po trupach do celu, po trupach do celu Jarek, Jarek, przyjaciół ma wielu Każdy chce leżeć na Wawelu Jarek, Jarek, przyjaciół ma wielu Każdy chce leżeć na Wawelu Na oczach twoich kraj wylał dziecko z kąpielu A Jarek na to po trupach do celu, po trupach do celu , po trupach do celu, po trupach do celu Jarek, Jarek, wróci polityczny zamęt? Nie! Jarek, Jarek, wypełni brata testament Zamarli na Helu, zamarli na Wawelu Po trupach do celu, po trupach do celu Nie wierzył nikt, wątpiło wielu A Jarek na to: "Po trupach do celu, po trupach do celu" Każdy chce leżeć na wawelu, do celu Każdy chce leżeć na wawelu, do celu Każdy chce leżeć na wawelu, do celu Każdy chce leżeć na wawelu On światłem ciemniejszym niż czeluść w tunelu Na czele kartelu, po trupach do celu, po trupach do celu, po trupach do celu, po trupach do celu Jarek, Jarek - wróci wspomnień czar, irasiad i borubar Jarek, Jarek - wróci wspomnień czar, irasiad i borubar Na oczach twoich cały kraj wylał jak dziecko z kąpielu, Po trupach do celu, po trupach do celu, po trupach do celu, po trupach do celu Bój się Polaku, bój się, wraca IV RP Jeszcze Polska nie zginęła póki my żyjemy, Co nam obca przemoc wzięła szablą odbierzemy Po trupach do celu, po trupach do celu, po trupach do celu, po trupach do celu, Bój się Polaku, bój się, wraca IV RP Kocham Cię, kocham Cię Polsko Kocham Cię, kocham Cię Polsko

Gość Krystianjhgljgluigy
i co mam odpowiedzec tym ludziom jak przyjda do mnie do domu z ulotka komorowskiego ktorego nie znosze :O

Gość maximus_vertus
moze powiesz dziękuję?:classic_cool:

Gość fdklhghahgl
Ło matko wyprosisz ich i już :O

Gość Krystianjhgljgluigy
ale jak sie wyprasza takich ludzi :O o tej godzinie akurat bede sam w domu bo rodzice w pracy :O mam ich przyjac jak ksiedza po kolendzie bo to przeciez sa wyslanniki panstwowi no nie?

Gość maximus_vertus
ale Kaczynski ma elektorat przytepiony :D:D:D tak przyjmiesz jak księdza i jeszcze kase naszykuj w kopercie :classic_cool:

Gość na moim zegarze nie ma 29 godz
bubel kupiłam :(

Gość ggggggggkkkkkkkkk
mam plan- wybierzmy sie wszyscy do komorowskiego na chate. po co ma biedak buty scierac.

Gość maximus_vertus
bubel:D:D o. Rydzyka :D:D:D

Gość jestem z PO jestem głupi
w jakim mieście ? jak w Warszawie to ich sklepiemy. no chyba że roznoszą te ulotki za kasę :) ale jeżeli za wstęp do partii to klepanko ;) podszyw wawci jakiegoś pełowca był lichy :) ten z 7:48 :) na szczęście PISowcy są inteligentniejsi od was POrąbańce i wiedzą że to podszyw

Gość Krystianjhgljgluigy
ale nien mam kasy :( ostatnia kase wyprosilem od ojca na karte do telefonu no i zbieram kase na randke z dziewczyną z ktora esemesuje :P zostawie im kartke w drzwiach ze ''nie ma nikogo w domu'' moze tak byc? kiedys byl taki film :P

Gość maximus_vertus
:D:D

za Kaczyńskim stoi kościół i mohery 4,do 6 milionów Sandomierz i powodzianie to przez tuska ze odrzucił projekt powodziowy i oczywiście Polonia bo tylko 15 % głosuje na Komorowskiego Marek Belka jako osoba zamieszana w prywatyzację PZU zeznawał przed komisją śledczą. - Profesor Belka jest przedstawicielem międzynarodowego lobby finansowego, które kieruje się interesami światowej finansjery, a nie swoich krajów. To, co się wydarzy w sprawie tej kandydatury, nada kierunek wydarzeniom w Polsce - ocenia Jerzy Bielewicz, finansista, szef Stowarzyszenia "Przejrzysty Rynek".

Gość a mi kaczyński cała
skrzynkę mailową zaśmiecił :( Czy wy też dostajecie ten spam od Kaczyńskiego? :( A w treści jego strona internetowa :O

tak to jest jak sie ma skszynke w o2

Gość nie mam skrzynki w o2
te śmieci z onetu przyszły :O