Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eoelrlrlrllr

Chce isc sie opalac, jaki filtr kupic??????? Prosze o szybka odpowiedz!!!!

Polecane posty

Gość eoelrlrlrllr

Prosze o szybka opdowiedz w sprawie tego pytania- chce isc sie dzisiaj opalac pierwszy raz po zimie- tak na okolo 5 godzin. Jaki numer filtru mam kupic ktory bedzie chronil przed sloncem ale i nie spowoduje ze sie nie opale w ogole?? Mam jasna karnacje( nie taka super jasna porcelanowa, ale i nie ciemna- srednio jasna). Jaki filtr wziac zeby sie opalic ale i byc chronionym przedpoparzeniem??

Gość hania1234
15-20 a najlepiej jeszcze wyzszyopalenizna wychodzi zawsze dopiero po paru godzinach, lepiej miec dobra ochrone bo piekaca czerwona skóra ktora zejdzie szybciej niz sie zbrązowi to nic radosnego :(

Gość eoelrlrlrllr
Ja mam w domu 20stke i pamietam ze jak bylam nad morzem i jej uzywalam to nic sie nie opalilam :((( Dlatego wolalabym ej nie uzywac..

Gość eoelrlrlrllr
A nie sorry, to byla 30stka.

Gość hania1234
to wez 15 ale uwierz ze sie opalilas - tak Ci sie tylko wydaje. ja siedze wlasnie teraz w pracy z poparzoną skórą i naprawde wiem co mówię :(:O

Gość eoelrlrlrllr
Ok, wezme 15 :) Dzieki za odpowiedz. Zycze milego dnia! :)

Gość superExtra
do jasnej to ja bym wzięla z 20. tez mam jasna karnacje, i pamietam jak poszlam sie opalac pierwszy raz po zimie, i to na pare godzinek i wzielam 15, to sie poparzylam, bylam czerwona jak burak i nastepnego dnia chodzic nie moglam ani nic nie moglam na siebie zalozyc :) odlotek.pl http://odlotek.pl/zaproszenie/24843

Gość eoelrlrlrllr
Ok ok wezme 20stle