Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość farilminka

serduszko

Polecane posty

Gość farilminka

Kiedy zaczyna być widać serduszko na USG ?? Ja byłam u lekarza (2.06) 4tydz i 3 dni i bylo widać tylko pęcherzyk ciązowy, wzoraj poszłam bo dostałam plamień, czyli 5 tydz i 3 dni i też serduszka nie było widać. Do swojego lekarz idę za 2 tyg. Czy myślicie że to za wczęsnie jeszcze na serduszko ??

juz powino byc widoczne..........mialam to samo i niestetu,poronienie.... a moze zle obliczone masz tygm]powodzenia

ja bylam na usg w 5t1d i tez byl tylko pecherzyk... lekarz powiedzial, ze wszystko jest jak najbardziej w porzadku i za wczesnie na serduszko... dzisiaj mam kolejne usg 7t mam nadzieje, ze juz je uslysze :) serduszko zaczyna bic 22 dni od zaplodnienia i zazwyczaj jest to okolo 6 tyg. nie stresuj sie wszystko bedzie dobrze :)

Gość farilminka
ju z raz poroniłam więc cholernie się boję....lekarka napisała coś o kosmówce jeszcze że jest w porządku i jakieś dziwne liczby jeszcze....a że byłam na izbie przyjęć to nie była zbyt skora do wyjaśnień i odpowiedzi !! Kretynka!!

Gość farilminka
bardzo mnie to interesuje jak było u innych...jak raz się nie udaje coś o czym marzymy, to potem chce już się przygotować na wszstko....dlatego pytam :(

Gość no to kiedy ??
jak to bylo u Was ?? kiedy zobaczylyscie bijace serduszko ??

Gość Hagneta
Ja pierwsze usg miałam po 12 tyg i juz całe dzieciątko mogłam sobie poogladac. Wiem,ze się martwicie., Ja też się martwiłam, Ale nie czułam potrzeby chodzenia i ogladania. Moja ginka powiedziała, nie wariujmy. Wszystko jest dobrze, zdrowo jesć i odpoczywac. I bedzie dobrze. Serduszko po 6 tyg najwczesniej mozna zobaczyć. Zatem poczekaj jeszcze troszkę. Poza tym zawsze może byc mniej dokładnie wyliczony moment zapłodnienia. Luzu wiecej życze! I było!