Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybella

Yaz-dziś u mnie 14 dzień okresu!

Polecane posty

Gość rybella

Dostałam okres w dniu brania 3 tabletki różowej z nowego opakowania i trwa do dziś! Moja ginekolog jest nieuchwytna na telefon,bo i w szpitalu przyjmuje i w gabinecie. Jej mąż powiedział,ze pierwszy wo9lny termin 29 czerwca. Dziewczyny,odpuścić sobie te tabletki,czy dalej brać?

a ktore to opakowanie ogólnie? przez kilka pierwszych opakowań moga sie dziac hocki-klocki...

Gość rybella
Drugie opakowanie. Wiem,że może być różnie,ale zaraz będę musiała iść kupić trzecie.,bo na trzy opakowania miałam receptę i się zastanawiam,czy jest sens...

no to jeszcze troche czasu masz. z reguły po trzeciem opakowaniu max jest juz wszystko unormowane. ja bym wybrala trzy na tjscu, i jak po trzecim cos bedzie nie halo z Twoim krwawieniem to wtedy sie zastanawiac

Gość rybella
aLE,ŻEBY JUŻ TYLE CZASU TRWA Ł OKRES? Brałaś te tabletki? Ja nie mam wcale z nich pożytku :( Krwawię non stop i nici z seksu :/ 4 lata temu brałam harmonet,potem yasminelle. Wszystko było,jak w zegarku.

nie bo do mnie nie przemiawia idea tego że mam cztery dni w czasie ktorych ma sie ZACZĄĆ krwaiwenie. zawsze bralam klasyki, w trzecim dniu przerwy zaczynalo sie krwawienie, w pierwszym dniu nastepnego opakowania sie kończyło, wszystko jasne. mowie Ci tylko jak sie ogolnie z tym postepuje. mozliwe ze po trzecim opakowaniu bedziesz juz miala wszystko na czysto. wiec moze warto jeszcze troszke wytrwac.

Gość rybella
Ok. A Ty,Aneczka,po jakim czasie zmieniłaś? Szok.

Ja brałam 1 miesiąc, wiem że powinno się czekać 3 miesiące, ale ja krwawiłam non stop, a po co mi zabezpieczenie skoro i tak się nie miałam jak kochać. Więc nie czekałam aż drugi miesiąc będzie taki sam i zmieniłam po pierwszym. Teraz jestem zadowolona, ale wiem że na QLAIRE więcej kobiet się skarży niż ją chwali, więc nie wiem czy ja polecać.

Gość rybella
ja też nie będę wykupować 3 opakowania. Doszłam do takiego wniosku. U mnie też zanosi się na krwaienie dłuuuuuuuuuugie. To ginekolog Ci przepisał te nowe?

Tak, ginekolog, tylko u nas przepisuje te które sa akurat modne itp, nie zleca żadnych badań:( ale teraz akurat trafił, chyba;)