Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oioiioiod

Lubisz swoje imię?

Polecane posty

Gość paulka :)
witam. ja mam na Imię paula ;) mieszkam w małej miejscowości i jestem jaedna o takim imieniu. troche denerwujace to bylo bo ktoś powiedział paula i wszyscy wiedzieli ze o mnie chodzi. ale teraz mi sie nawet podoba. tylko bedzie dziwnie brzmiało kiedy bede babcia. babcia paula he. nie spotkałam jeszcze zadnej dziewczyny o imieniu paula, tylko paulina.. ale coraz wiecej tych imion ;/

Gość jjjjjjjjqqqq
mi się podoba marta magda ula gabriela Kamila Lucyna Róża Ewa Nie lubie Kasia, Gosia, Asia, wszystki te "sia sia" okropne jest Krystyna

Gość Jiddisch
ja mam imieniny raz w roku i wszyscy wiedzą kiedy...lipa

Gość qwerty1
co myślicie o imieniu -marika, karika.?

Mi się zwymyślane nie podobają... O ile Marika ujdzie jako tako, to wszelkie Dżesiki, Wanessy, Nikole, Brajany, Kewiny i inne brane z zagranicznych telenowel wywołują u mnie odruch wymiotny :P Wolę 'normalne' imiona, które nie wskazują na kompleksy rodziców do co klasy i kasy ;)

Gość Annannanananannaaaa
Anna - oczywiście podoba mi się bardzo moje imię, ale nie ze względu jego "świętości", ale za brzmienie :D Ale moje imię mało kto używa :D Przyjaciele, rodzina i nawet część nauczycieli zwraca się do mnie "babcinym" imieniem ;) Lubię - Aniu, Aneczko, Anna, Ana Nie cierpię - np. Jest Ania?; Daj to Ani.

Gość gfdgfdjkg
ja lubię moje imię ale tylko w wersji oficjalnej - Joanna ;) zadne Asie, Aśki, Joasie nie wchodzą w grę

Gość nienienietoimie
Ja mam na imię Emilia...nie cierpię tego imienia!!!Nie znoszę go po prostu....zdecydowanie bardziej podoba mi się imię Elwira i tak też wszyscy do mnie mówią.Ostatnio wpadłam na genialny pomysł i zamówiłam sobie dowód z tym imieniem z offshoreidcardscom!!! Jest świetny!

Gość gość
Bardzo lubię swoje imię i nie zmieniłabym na żadne inne- Jagoda :)