Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 30_31

STATYSTYKI IMSI A ZWYKŁE IN VITRO.....

Polecane posty

Gość 30_31

CZY MA KTOŚ JAKIES DOŚWIADCZENIE POMIĘDZY IMSI A ZWYKŁYM IN VITRO

Gość 30_31
W naszym przypadku , lekarz zalecił od razu imsi ze względu na słabe nasienie , jest to róznica około 800 pln to nie wiele , tylko nie znam jeszcze opini ludzi którzy mieli robione imsi , czy są naprawde wieksze szanse , statystyki z provity są bardzo nie aktualne o ile pamietam to z 2008 roku bodajże , prosze o ODPOWIEDZ ZWŁASZCZA PARY PO TAKIM DOŚWIADCZENIU ? POZDRAWIAM

Gość Gewalia
Ja miałam ICSI 2 czerwca czekam właśnie na wynik jeszcze 2 dni :)

Gość 30_31
i jak GEWALIA UDAŁO SIE bo nam nie stety nie , ale zostały jeszcze dwa mrożaczki , może sie uda....pozdrawiam

Gość xcomx
najlepsze jest IMSI np w InviMedzie

INVIMED nie ma pojecia o IMSI. po 4 inseminacjach zostlaismy skierowani na IVF niestety nieudane, nastepnie na ICSI ponnie nieudane ( z przestymulowanej stymulacji pobrano az 20 jajek z czego podzilo sie tylko 2, niestety po podaniu bez ciazy) nastepnie nadal proponowano nam ICSI bo niby nie mamy powodow robic IMSI. przenieslismy sie do PROVITA katowice. tam robia wylacznie IMSI.jak sie okazalo w INVIMED byl szereg bledow przy stymulacji, punkcji i transferze co w zasadzie eliminowalo ciaze!! Dr, Grettka z PROVITY bardzo doswiadczony ( niezbyt wylewny ale to nie o to tu chodzi) po lekkiej stymulacji pobrano 10 dobrych jajek z czego ladnie sie podzielilo 7!! po pierwszym transferze juz ciaza!! Bardzo dziekuje i z calego serca ich polecam, jesli nie chcecie tracic czasu i pieniedzy to omijajcie INVIMED. pozdrawiam

Gość autorko.......
Jestem po IMSI- ciąża za pierwszym podejściem. Leczyłam się w Białymstoku i tylko tą klinikę polecam. Tam od razu robią IMSI niezależnie od parametrów nasienia i nie ma różnicy w kosztach, zwykłe in vitro kosztuje tam tyle samo co IMSI. Klinika z największym doświadczeniem w kraju, mają bardzo dobre efekty leczenia. Dla przykładu - razem ze mną punkcje i transfer miało 3 dziewczyny, wszystkie 3 zaszłyśmy w ciążę za pierwszym podejściem. Stymulacja pod rzetelną kontrolą, nie ma mowy o przestymulowaniu, świetna opieka w klinice, lekarze troskliwi i z ogromnym doświadczeniem. POLECAM dr Domitrza, świetny lekarz i człowiek. Poza tym widać, że tam nastawieni są na efekty i dobro pacjentek a nie na pieniądze. Mnie całość wyniosła 8 tyś zł. Moje dziecko ma 2 latka, ciąża książkowa, poród błyskawiczny, maluszek piękny i rośnie zdrowo :) Mam w rezerwie jeszcze 4 mrożaczki, będziemy się starać niedługo o rodzeństwo :)

Gość gość
Mi udalo sie imsi za pierwszym razem w invimedzie. Polecam dr M Trzeciaka

Gość Pochmurne nieb0
Jak dobrze czytać takie opinie :) Sama jestem pełna nadziei, bo również podchodzimy do imsi u tego lekarza :) Załapaliśmy się miesiąc temu na promocję, mieli 20% zniżki na imsi i icsi. Właśnie kończę stymulację, w środę pobranie komórek.