Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zołzunia :);)(;(:

Kobiety pomocy!!!

Polecane posty

Witajcie teśt pokazał mi dwie kreski a dziś jest dzień spodziewanego okresu i dostałam.. Nie zdązyłam pójść do lekarza po zrobieniu testu włożyłam sobie podpaske mam ją już jakąś godzinę i na niej nic nie ma jest tylko na palcu jak go włożę.. Jajnik też mnie pobolewa ale inaczej niż przy zwyczajnym okresie. Co ja mam zrobić??????!!!!!!!

Gość a co niby masz robic
poczekaj do nastepnej miesiaczki jak nie jestes pewna czy to ciaza... Poza tym za jakis czas mozesz powtorzyc tes. I tyle. Co wiecej chcesz robic? ;)

Może to być krwawienie implantacyjne, albo ciąża biochemiczna. Nie pozostaje Ci nic innego jak czekać i ni przemęczać się. Właśnie dla tego lepiej nie robić testu przed spodziewaną miesiączką. Tak byś nie wiedziała i nie przejmowała sie, a jeśli nic z tego nie wyjdzie, to już zawsze będziesz miała to w głowie

czytaj dokladnie-przeciez nic nie ma-tylko jak palca wlozy i jajnik ja boli... a jak test pozytywny to do lekarza.. lepiej miec pewnosc,ze wszystko jest w porzadku...

Dziękuję ja zrobiłam test na dwa dni przed okresem. Ale się zgodze mogłam nie robić przynajmniej bym nie wiedziała... mniej rozczarowań. U mnie i tak lekarz jest od 16-18 więc zobaczę czy to się rozkręci i pójdę do niego...

LUDZIE JAK MOZECIE DAWAĆ TAK DEBILNE RADY JAK : "a co niby masz robic poczekaj do nastepnej miesiaczki jak nie jestes pewna czy to ciaza... Poza tym za jakis czas mozesz powtorzyc tes. I tyle. Co wiecej chcesz robic? " Bron Boże nie czekaj idź do jakiegokolwiek gina, skoro test jest pozytywny, czasmi szybka pomoc lekarza może uratowac i tak wczesną ciąże i wca nie jest tak, że skoro poronienie bylo blisko to cos jest z zarodkiem, może to cos z hormonami. Bedzie ciaża czy nie - NIE MOŻNA TEGO LEKCEWAZYĆ!