Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MamaTakiejJednejCóreczki

Dlaczego nastolatki odbierają sobie życie ?

Polecane posty

Gość była nastolatka
bo mają głupie matki

Ale dlaczego próbowałaś odebrać sobie życie przez matkę ?

raz nałykałam sie mixu tabletek z szafeczki mamusi, ona kilka godzin pozniej sie zorientowała, miała zadzwonic na pogotowie ale powiedziałam że czuje sie dobrze (gówno prawda) i nie zadzwoniła, ciekawe co by było gdybym wtedy wykorkowała? :P niegdy pozniej nie próbowała ze mną rozmawiać na ten temat, dodam jeszcze że teraz mamy świetny kontakt... telefoniczny oczywiście i to na mój rachunek :D

Gość a czy to przypadkiem
:(:( zrobilo mis ie smutno...ta dziwczyna na wszystkich zdjeciach taka usmiechnieta??? niestety moi znajomi tez sie doparowadzili do takeigo stanu:(:( i nikt nie wie dlaczego??

Przez kłótne,brak zrozumienią... nie raz mnie uderzyła w twarz, po prostu myślałam że mnie nienawidzi i chciałam urzeć żeby miała pózniej wyrzuty sumienia :) oj głupia byłam!

Gość była nastolatka
matki to wredne zazdrosne kurwy, dlatego ja nigdy nią nie bede

Gość poki bylam nastolatka
nawet o tym nie pomyslalam ;) Bylam pelna zycia... Skoro nastolatki mysla o smierci to co bedzie jak beda starsi, jak dopadna ich problemy prawdziwe, odpowiedzialnosc i ta cala doroslosc...

Gość bele de jour
az sie splakalam:(

haha juz wiem - no to całe szczęście, że nic Ci się nie stało mimo wszystko. Chyba każdy w życiu miał chwile, że chciałby umrzeć, ale żeby to zaraz wprowadzać w czyn :o Jeszcze takie młode osoby odbierają sobie życie... Nie rozumiem tego. Czy nikt nie widzi, że sobie z czymś nie radzą ? Ehh smutne.

Ja też nie jestem zbyt wylewna, ale życia bym sobie nie odebrała. Tak myślę. To smutne, gdy takie młode osoby, nie widzą dla siebie innego wyjścia... A może to tylko chwila bezmyślności. Ale niestety takiego kroku nie da się cofnąć.

Gość poki bylam nastolatka
t5ez jestem introwertyczka. Zawsze bylam zamknieta w sobie, malo wylewna. Ale co to ma wspolnego z pragnieniem smierci? ;)

Gość marcepan suszony w ogórku
o haha i tu pisze;] Haha Ty to Jagódka czy nie?:)

Gość 3 tygodnie temu
powiesił sie moj kolega :( wiem dlaczego i tym bardziej nie moge pojąc dlaczego to zrobił...

Gość już prawie dorosła
Nastolatki mają słabszą psycj\hikę... Dla nich byle błachostka staje się mega problemem. Wiem po sobie ...Gdy sama byłam nastolatką miałam takie myśli z powodu pały z matmy czy kłótni z kumpelą :-/ Na szczęście kiedyś pewna babka powiedziała mi że jak ma się takie myśli trzeba sie z problemem przespać...Na drugi dzień wszystko jest inne... Człowiek dorosły gdy napotyka na problem to stara się go jakoś rozwiązać. Nastolatki z góry zakładają że nie podołają wyzwaniu no i dlatego twierdzą że ich życie nie ma już sensu...

Gość rób to samn co
z różnych przyczyn pewnie brakuje im zrozumienia , czyją sie samotne , niepotrzebne

Wydaje mi sie ze nastolatki nie widzac wyjscia z danej sytuacji, tak sie boja , ze widza tylko smierc a to zle

Gość do sratatatatatatata
A nie łatwiej iść do psychologa/psychoterapeuty/psychiatry ? Masz ewidentny problem ze sobą. A Twoi rodzice, wiedząc o tym wszystkim też powinni chcieć Ci jakoś pomóc. A chłopak ? Piszesz, że masz chłopaka. Na pewno kocha Cię taka jaka jestes. Na pewno nie jestes brzydka, tylko tak Ci się wydaje.

Gość rób to samn co
psycholog, psychoterapeuta, psychiatra kosztuje 100 zl za wizyte , a na kase chorych trzeba czekac na wizyte 2 miesiące

Gość a mi sie też nie chce żyć
ale już nie mam odwagi żeby skrócić swój marny żywot

No faktycznie, a operacja plastyczna kosztuje 2 zł nie ? Więc najtaniej się zabić :) Rozbrajacie mnie niektorzy

o operacjach piszę bo sratata zdaje sie pisala ze idzie na zabieg

Gość to nie zalezy od wieku
czy od czlowieka... Jak bylam nastolatka to nie robilam problemow z pal, klasowek, klotni z kolezankami (zreszta ja nie mialam specjalnie kolezanek i sie nie klocilam z nikim). Tak samo teraz z pierdol nie robie problemow... To od wieku nie zalezy

Gość hehehe smieszny filmik

Gość ja tez próbowałam
i o mały włos. Ja przez chłopaka. Wielka miłość i wielkie rozczarowanie.