Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dilla

lew + skorpion

Polecane posty

Gość dilla

czy ktoś z Was jest w takim związku, dziewczyna spod skorpiona a facet spod lwa, jakie są Wasze związki, chodzi mi o wszystkie płaszczyzny życia codziennego, z góry zaznaczam, że nie kieruje się horoskopami- ja po prostu tylko pytam:) dziękuję z góry za odp:)

Gość znam to dobrze bo 2 razy
w łóżku suuuuuper :p dwa nienasycone znaki i otwarte na dawanie sobie przyjemności poza łóżkiem różnie lewka trzeba głaskać i podziwiać a skorpionica to potrafi bezbłędnie i szczerze jeżeli lewek jest tego wart jeden minus jak dojdzie do kłótni to na amen bo skorpionice są mściwe i nie zapominają przez długie lata niczego

Gość serioooo...
zgadzam się z przedmówczynią:)

Gość serioooo...
co mozna?

Ja- lew On- skorpion Mieszanka wybuchowa ale ...super:) Ma znaki z charrrakterrrem:D

Gość dilla
nie jest tak, ze skorpion podporządkowuje sie lwowi - w takim związku?

Gość frsi
ja jestem w takim zwiazku i powiem, ze zwiazek ok, pod warunkiem ze sie kocha i szanuje druga osobe!!!

Gość dilla
podnoszę, nikt nie byl w takich zwiazkach albo jest??

Gość ecie pecie co pleciecie
ja lwica - on skorpion, ja sie podporządkowuje, ale on nauczył sie tolerancji, wiec... jest idealnie:-)

Gość lwica ale taka typowa
z czasem przejmie dominacje nad skorpionem.

Gość ddsdssdsd
a co myslicie o wodniczka - skorpion

Gość nie mow do mnie suzan
ja lwica on koziorożec, czasami bywa ciężko ponieważ oboje jesteśmy strasznie uparci ale dajemy rade, razem juz 2 lata, mamy około 30 na karku... kiedyś byłam ze skorpionem i nic nie wyszło, ale to nie była wina jego znaku zodiaku;)

"jak dojdzie do kłótni to na amen bo skorpionice są mściwe i nie zapominają przez długie lata niczego" mściwość nie jest kwestią znaku zodiaku. to się nabywa, wynosi z domu i takie tam:) ja skorpion a moje kochanie lew - i żyje nam się jak w bajce:):)) oboje jesteśmy niezależni, ale znamy wartość rodziny, związku - a to najważniejsze:)

nie mow do mnie suzan ja lwica on koziorożec, czasami bywa ciężko ponieważ oboje jesteśmy strasznie uparci ale dajemy rade, razem juz 2 lata, mamy około 30 na karku... kiedyś byłam ze skorpionem i nic nie wyszło, ale to nie była wina jego znaku zodiaku - hehe, a ja z koziorożcem zerwałam po 7 latach.... on był bardziej władczy niż ja.... zaborczy.... a Skorpion? czas pokaże:-)

Papanua ma rację - jak sie zostawia miejsce na niezależność dla każdego z partnerów, to można żyć jak w bajce... i te same wyznawane wartości mogą łączyć...

bylem kiedys z dziewczyna spod znaku Skorpiona. Super sex, bez zahamowan, pelen temperament i namietnosc.... ale w zyciu totalna klapa. Sklonnosc Skorpiona do zlosliwosci, ciete riposty, byly niczym jad. Ciagla jej zazdrosc, kontrolowanie i ograniczanie... lew szybko poczuje sie jak w klatce, albo na smyczy, i... zawsze sie z niej zerwie, a zlosliwosci nie zdzierzy. Toksyczny zwiazek wiec nie trwal dlugo - z reszta trwaly zwiazek lwa i skorpiona uwazam za niemozliwy, ale sex - rewelacyjny. Gorace zejscie i jeszcze bardziej gorace rozejscie. Podsumowujac - nigdy wiecej.

lew i skorpion to jeszcze pol biedy :) ja jestem skorpionica i on tez był skorpionem :) jak widzicie pisze to w czasie przeszłym :D

Gość lew skorpion
to katastrofa

Gość moj przyklad z zycia
ja jestem skorpionica a moj maz skorpion 1. sex boski 2. super sie nam rozmawia 3 jestesmy super rodzicami 4.kochamy sie nad zycie ale jak sie klocimy to na noze ! 5. klocimy czessto ale to ja zaczynam :P 6.potrafie dogryźć do bolu 7.jestem pamietliwa 8.on zawziety i uparty 9. sprzeczki sa ze tak powiem na mocnym poziomie 10.umiemy sie godzic ale hmm. uwazam ze ja jako skorpion , jestem chyba gorsza od skorpiona, zlosnik ze mnie, pamietliwa, bardzo inteligentna (moj sie smieje ze wolalby miec glupsza kobiete), nic mi nie umknie, pedantka, potarfie kochac na zaboj ale tez potrafie dopiec i mocno skrzywdzic slowem, dominuje w sexie, dowcipny, potrafie tak meza zakrecic ze nawet nie wie ze mi ulega w zyciu ale jestem tez oddana, wierna, kochajaca, zyczliwa, troskliwa, potrafie byc ulegla czasem, sexowna, kobieca, pierwsza chce sie pogodzic, uczciwa, nigdy nie sklamalam, wierna zasadom, on: jest meski, kochajacy, troskliwy, powazny, dowcipny, troche taki olewczy stosunek do problemow, super ojciec, pracoholik chyba stanowczy, uparty i rozdarty :P burzliwy zwiazek ale jest cudnie :D juz 6 lat po slubie, razem 9 :P:P

moj maz LEW mialo byc !!!!!!!!! acha lwy sa balaganiarzami, przynajmniej moj maz

no fakt jestem zazdrsona, namietna i kontroluje meza, ech , jadzik mam, ale zawsze wynagradzam mu w lozku moje zlosliowsc ale on mowi : jakbym cie nie kochal, to bym z toba byl, inny by z toba nie wytrzymal:P ale wiem ze sie droczy i kocha mnie , jednak to mozliwe, on te moje zlosliwosci traktuje z przymruzeniem oka i sie smieje z tego

Gość ttathdfg
nie