Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wikiii18..

Ból żołądka

Polecane posty

Gość Wikiii18..

kto wie od czego moze bolec zoladek takie przeszywajace klocie bardzo zadko wystepujace

Gość Altec Lansing
A w którym miejscu dokładnie Cię boli? I czy w jakiś konkretnych porach dnia? Po posiłku czy przed?

Gość Wikiii18..
raczej po posilku, w roznych porach dnia taki przeszywajace klocie trawajce pare sekund

Gość Altec Lansing
Trudno mi powiedzieć, bo nie jestem lekarzem, ale mnie też tak brzuch bolał. Zbagatelizowałam sprawę, bo po jakimś czasie przestało boleć i całkiem o tym zapomniałam. A po paru miesiącach ból wrócił jeszcze gorszy. Okazało się, że mam wrzody :o Więc może warto też się wybrać?

Gość Wikiii18..
o kurcze:( tez tak o tym myslalam bo jem nie regularnie nie raz zjem duzo nie raz wcale dochodzi stres , nie zbagatelizuje tego wystepuje od niedawna moze 2 tyg temu sie zaczelo ale teraz sie nasila bol :(

Gość Altec Lansing
Ja też nie jadłam regularnie. Dostałam porządny ochrzan od lekarza jak mnie zapytał o posiłki :o To idź lepiej do lekarza, bo jak zacznie Cię bardziej boleć, to współczuję. Tego bólu do niczego nie da się porównać...

Gość Wikiii18..
a jakie mialas jeszcze objawy ? oprocz klucia

Gość Altec Lansing
Na początku tylko mnie podkuwało z boku brzucha. Lekarz podejrzewał, że to woreczek żółciowy, ale usg to wykluczyło. Przestało mnie boleć, więc sobie odpuściłam... A Jak przyszła wiosna, to prawie mdlałam z bólu. Najpierw kuło, a potem aż mnie piekło od środka, koszmar i tyle Ci powiem. Poza tym mnie też boli brzuch jak płasko leżę i sobie nacisnę na niego w okolicach pępka.