Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kara1116

macie jakieś ćwiczenia na uda, nogi, boczki i brzuch?

Polecane posty

Jeszcze w ubiegłe wakacje byłam całkiem szczupła i podobałam się chłopakom. Teraz faceci nie zwracają na mnie uwagi. Mam grube nogi, wielkie boczki i oponkę na brzuchu. Na brzuch próbowałam brzuszków, ale one rzeźbią tytko górne mięśnie a oponka nadal jest! Nie jem bardzo mało, ale przy dietach nie mogę myśleć bo nie mam siły. Co zrobić żeby schudnąć, ALE NIE STRACIĆ PIERSI?

6 weidera, bardzo trudne cwiczenia ale naprawde dzialaja. Ja cwicze i dzisiaj mi Mama powiedziala ze schudlam :)

dzięki, ale 6 znów działa tylko na mięśnie brzucha te górne, a oponka wciąż jestt. a przy pilatesie nie chudną piersi?

Nie nie chudna.Pilates pieknie rzezbi sylwetke i ujedrnia. Ja kupilam sobie w empiku plytke Kick &Burn plus Pilates.Pierwsze efekty byly widoczne po ok 10dniach codziennych cwiczen. Do tego przy pilatesie sie nie meczysz,nie pocisz.Cwiczenia wydaja sie banalne,ale wcale nie sa.Bardzo wazne jest precyzyjne wykonywanie cwiczen i sposob oddychania.

o rany dzięki! kochana jesteś! a za rolki też dziękuję! od jutra jeżdżę! ślub już tuż!!